TV
2020. gada 23. oktobris, 10:33

Vētraina ballīte šovā “Četri uz koferiem” – Samantai Tīnai uzradies gruzīnu pielūdzējs, Reiniks no rīta pārrodas bez bikšu pogas

Jauns.lv

Kurš gan ceļojuma laikā nav ļāvies ne tikai svešās zemes iepazīšanai un izzinošām ekskursijām, bet arī jaudīgai ballītei? Vētrainā uzdzīvē metušās pašmāju slavenības Lauris Reiniks un Samanta Tīna, kuri kopā ar interneta huligānu Armandu Jaunzemu un influenceri Jutu Valdmani šova “Četri uz koferiem” ietvaros devušies uz viesmīlīgo Gruziju.

Jaunākajā šova sērijā, kas pie kanāla "360TV" un "YouTube" kanāla “Brīvdienas TV” skatītājiem nonāks sestdienas vakarā, Lauris un Samanta noīrētajā dzīvoklī atstās Jutu un Armandu vienus pašus, lai dotos baudīt Tbilisi nakts dzīvi. Ballīte metīs tik augstu vilni, ka slavenības apartamentos ieradīsies tikai no rīta, liekot Jutai un Armandam bažīties – vai tik nav noticis kas nelāgs?

“Vienkārši sākam jaunu dienu. Jūs nejautājat mums neko, mēs jums neko nejautāsim,” manāmi saguruši, bruņojušies ar sejas maskām, Lauris un Samanta noslēpumaini klusēs par nakts laikā pieredzēto.

Taču vērīgākajiem skatītājiem nepaliks nepamanīts fakts, ka Samantas telefonā saņemtas vairākas ziņas no kāda karstasinīga gruzīnu pielūdzēja, bet Laura biksēm trūks paša svarīgākā “atribūta” – pogas.

 Lieki piebilst, ka otrais rīts pēc tik skaļas ballītes pamatīgi izbojās Jutas Valdmanes plānus, jo nedz Lauris, nedz Samanta ekskursijā nebūs gatavi doties. “Nevar vairs šajā vecumā negulēt visu nakti un ballēties. Tomēr ir grūti nākamajā dienā,” cīnoties ar nakts uzdzīves sekām, sacīs Lauris Reiniks. Vai Jutai izdosies pārsteigt sagurušos kolēģus un kādu vērtējumu fitnesa skaistule izpelnīsies par sarūpētajām izklaidēm? To lūkojiet sestdienas vakarā šova “Četri uz koferiem” jaunākajā sērijā.