Slavenības
2020. gada 25. oktobris, 11:58

Žans Klods van Damme paglābis čivavas kucēnu no iemidzināšanas

Jauns.lv

Spraiga sižeta filmu zvaigzne Žans Klods van Damme (60) spējis no iemidzināšanas paglābt trīs mēnešus vecu čivavas sugas sunīti. Nāve kucēnam draudēja nepareizi noformētu dokumentu dēļ.

Žans Klods van Damme ar sievu Gledisu Portugesu

gallery icon

Izdevuma “The Guardian” rīcībā nonākusi informācija, ka kucēnam, kura vārds ir Raja, bijusi viltota pase. Raja no Bulgārijas septembrī nogādāta Norvēģijā. Ierēdņi nav varējuši noformēt suņu meitenes dokumentus pēc likumā pieņemtās kārtības un centušies nosūtīt sunīti atpakaļ. Taču Bulgārija atteikusies pieņemt dzīvnieku, baidoties pārkāpt ES likumu par dzīvnieku pārvadāšanu.

Pēc Norvēģijas likumiem Raju vajadzēja iemidzināt līdz 20. oktobrim, taču šajā skaudrajā stāstā iejaucies beļģu izcelsmes aktieris Žans Klods van Damme. Viņš sociālajos tīklos publiskojis video, kurā tur rokās pats savu sunīti, kas ir tādas pašas sugas.

Žans Klods van Damme ar meitu Bjanku Brī apmeklē „MTV Movie Awards” ceremoniju

gallery icon

“Savas dzimšanas dienas vārdā es jūs lūdzu - izmainiet šo lēmumu. Jā, viņi ir pieļāvuši kļūdu nepareizi noformējot dokumentus… taču tas nedrīkst nogalināt mazo čivavas kucēnu,” ar šādu lūgumu aktieris vērsies pie Bulgārijas varasiestādēm.

Žana Kloda van Dammes meita Bjanka Bridžita Van Damme

Beļģu sportista un aktiera Žana Kloda van Dammes meita Bjanka Bridžita van Damme gājusi tēva pēdās un arī nodarbojas ar ...

gallery icon

Galvaspilsētā Sofijā nolemts uzklausīt spraiga sižeta filmu zvaigznes lūgumu un apsolīts uzņemt sunīti atpakaļ. Rajai veiks medicīnisko pārbaudi, un kucēns saņems pareizus dokumentus. Pēc tam viņu nodos jauniem saimniekiem.

51 gadu vecais Van Damme parāda nevainojamo vēderpresīti

gallery icon