foto: no "Facebook"
"Pienācis laiks mainīt profesiju," - Ralfs Eilands kļuvis par "mācītāju"
Ralfs Eilands ar "mācītāja" papīru.
Slavenības
2020. gada 21. oktobris, 16:12

"Pienācis laiks mainīt profesiju," - Ralfs Eilands kļuvis par "mācītāju"

Jauns.lv

Reaģējot uz Tieslietu ministrijas ziņu, ka uz reliģisku organizāciju rīkotajiem dievkalpojumiem pulcēšanās ierobežojumi neattiecas, jo "dievkalpojumi nav uzskatāmi par privātu vai publisku pasākumu”, mūziķis Ralfs Eilands sapratis, ka "pienācis laiks mainīt profesiju".

"Jau tagad es varu jūs salaulāt ASV, bet pavisam drīz mēs varēsim tikties dievkalpojumos, jo ar domubiedriem esmu sācis darbus pie jaunas draudzes dibināšanas!" sociālās saziņas tīklā "Facebook" ierakstījis Eilands, ievietojot arī izdrukātu bildi, kādu nu katrs internetā spēj sev sarūpēt nepilnā minūtē.

Eilands ar šādu foto, protams, mēģina pievērst uzmanību tam, ka pēc Tieslietu ministrijas vēstītā "dievkalpojumi nav uzskatāmi par privātu vai publisku pasākumu". Tātad - ja viņš kļūst par mācītāju, tad savus koncertus un izrādes var saukt par dievkalpojumiem un pulcēšanās ierobežojumi uz tiem neattiektos.

Ralfs Eilands uz "Positivus" skatuves atkal izģērbjas

2016. gadā no 15. līdz 17. jūlijam Salacgrīvā notiek festivāls "Positivus 2016".

gallery icon
56

Par šo Jāņa Bordāna vadītās Tieslietu ministrijas paziņojumu jau izcēlusies krietna vārdu apmaiņa tviterī, iesaistījusies arī veselības ministre Ilze Viņķele.