Slavenības
2020. gada 16. oktobris, 03:59

"Mana prioritāte šobrīd ir ģimene,” - Kristīne Nevarauska teātrī atgriezīsies tikai nākamgad

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Aktrise Kristīne Nevarauska (39), nofilmējusies jaunajā pašmāju seriālā "Bezvēsts pazudušās", atzīst, ka darbā Dailes teātrī gan grasās atgriezties vien nākamā gada sākumā. Tagad prioritāte viņas dzīvē ir ģimene, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Nevarauska ir mamma dēlam Mariusam Gabrielam, kas dzimis viņas laulībā ar lietuviešu režisoru Rolandu Atkočūnu (58). Aktrise bērna kopšanas atvaļinājumā bija saņēmusi piedāvājumu filmēties psiholoģiskajā trillerī "Bezvēsts pazudušās", kas ir ekranizācija Leldes Kovaļovas tāda paša nosaukuma debijas romānam.

Seriāla "Bezvēsts pazudušās" pirmizrāde

2020. gada 6. oktobrī kinoteātrī "Splendid Palace" notika seriāla "Bezvēsts pazudušās" pirmizrāde.

gallery icon
166

Aktrises loma seriālā ir viena no galvenajām, viņa izcili atveido ģimenes sievieti, kurai ir vīrs un divi audžubērni. Nevarauskas vīrs seriālā ir Dailes teātra direktors Juris Žagars, ar kuru seriāla filmēšanas laikā ne mazums tika pavadīts laiks kopā. Arī apmeklējot seriāla pirmizrādi, aktrise satikās ar savu ekrāna partneri un neslēpa prieku par atkalredzēšanos.

foto: Juris Rozenbergs
Šovasar Nevarauska filmēšanās laukumā ar savu kolēģi - seriāla "vīru" Juri Žagaru. Sanāk, ka vairākus mēnešus – seriāla uzņemšanas laikā – aktrisei bijuši divi vīri? Kristīne smaidot saka: “Es to nekad nejaucu. Darbs ir darbs, un mājas ir mājas. Mājās ir vīrs, bet filmēšanās laukumā ir kolēģis – vīrs.”

Kristīne atzīst, ka šobrīd par darba piedāvājumiem vai kādiem ar teātri saistītiem projektiem nedomā. “Mans projekts šobrīd ir mazais. Pagaidām es baudu šo laiku ar viņu, līdz sāksies darbs teātrī. Uz izrādēm neeju, bet norisēm Dailes teātrī līdzi sekoju,” saka aktrise.

Kristīne Nevarauska un Rolands Atkočūns "Lielajā Kristapā 2019"

Kristīne Nevarauska un Rolands Atkočūns "Lielajā Kristapā 2019".

gallery icon
15

Citas interesantākās ziņas skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!