Slavenības
2020. gada 17. oktobris, 04:18

Agnese Drunka ar vīru nosvin kāzu divdesmito gadadienu

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

TV3 raidījuma "Bez tabu" vadītāja Agnese Drunka un viņas vīrs mākslinieks Gints Roderts nupat atzīmējuši savu kāzu divdesmito gadadienu. Drunka žurnālam "Kas Jauns" atklāj, kas ir svarīgākās lietas saticīgai un ilglaicīgai laulībai.

Ir pāri, kas savas kāzu jubilejas nesvin. Bet ir pāri, kas tās uzskata par nozīmīgām. Agnese ar vīru Gintu savu divdesmito kāzu gadadienu bija plānojuši atzīmēt, ceļojot uz Sicīliju, taču, tāpat kā daudzu citu ceļotāju plānus, arī viņu ieceres lika mainīt koronavīruss.

foto: no privātā arhīva
“Mums nebija klasiskas kāzas, bet tāda kā ballīte. Saldū tādā jauniešu mākslas un kultūras centrā, kuru sauca par Šķūni,” atminas Agnese.

“Kāzu gadadienu nosvinējām divatā, esot Jūrkalnē. Tur ir ļoti skaistas vietas, laba atmosfēra un viss nepieciešamais labai atpūtai divatā,” nosaka Agnese. Viņa, atskatoties uz laulībā nodzīvoto laiku, atzīst – sajūta esot patīkama. “Ir jau mazliet neticami… Dēlam divdesmit divi gadi, meitai Līvai drīz astoņpadsmit, jaunākajai meitiņai Rūtai – astoņi,” pastāsta Agnese.

Taujāta, kas, viņasprāt, bijusi šī ilgās laulības recepte, Drunka saka: “Mīlestība, uzticēšanās un cieņa. Protams, savu reizi katram bijusi kāda piekāpšanās, taču svarīgi, lai tās būtu bez cīņas, lai būtu kopā viegli. Tā arī ir mūsu laulībā – viegli un labi.”

View this post on Instagram

Tā kaut kā. Svētkos un ikdienā. #kāgribtāgrib

A post shared by Agnese Drunka (@agnesedrunka) on

Citas interesantākās ziņas skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!