Slavenības
2020. gada 14. oktobris, 06:10

“Vai tu gribi kļūt par manu pipariņu?” - Sanda Dejus atklāj, kā vīrs viņu bildinājis

Jauns.lv

Viesojoties kanāla "360TV" šovā “Pasaki to skaļi’, kas pie skatītājiem nonāks trešdienas vakarā, līdzās neparastam stāstam par to, kā TV un radio personība Sanda Dejus mainījusi dziedātājas un grupas “Triānas Parks” solistes Agneses Rakovskas dzīvi, abas dāmas gremdēsies sievišķīgās atmiņās un pastāstīs, kā mīļotie vīrieši viņas bildinājuši.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ja Sandas Dejus mīļotais bija pacenties uzburt romantisku bildinājuma ainiņu ar šampanieti, tad Agneses Rakovskas un viņas vīra lēmums par laulībām bijis vairāk racionāls. “Zintis ir tāds praktisks vīrietis, un tad mēs arī tā praktiski sapratām – hei, šajā vasarā tā kā ir laiks,” saka Agnese, piebilstot, ka kāzas tika sarīkotas mēneša laikā, jo abi vēlējušies “to ķeksīti ieķeksēt”.

Trešdienas vakarā Lauris Reiniks un Egija Gailuma raidījuma “Pasaki to skaļi” studijā uzklausīs patiesus mīlestības un dzīvesprieka pilnus stāstus. Dziedātājai un grupas "Triānas parks" solistei Agnesei Rakovskai ar savu pateicību izdosies pārsteigt TV un radio personību un improvizācijas teātra aktrisi Sandu Dejus - Sanda pat nenojauta, kādu būtisku impulsu ir iedevusi Agneses privātajā dzīvē.

Abas personības ļaus arī ielūkoties savās “miera ostās”, vietās, kur jūtas vislabāk - Agnese iepazīstinās ar savu suni Kanēli, savukārt Sanda atklās savas māju sajūtas noslēpumu.