foto: Mārtiņš Ziders
Ar deputātes Ingunas Rībenas meitu apprecējies aktieris Gatis Gāga
Žaklīna un Gatis tagad ir precēts pāris.
Slavenības
2020. gada 13. oktobris, 11:00

Ar deputātes Ingunas Rībenas meitu apprecējies aktieris Gatis Gāga

Jauns.lv

Par precētu vīru kļuvis aktieris Gatis Gāga - viņš par sievu apņēmis Saeimas deputātes Ingunas Rībenas un arhitekta Uģa Zābera meitu Žaklīni.

Kā raksta žurnāls "Privātā Dzīve", pāris apprecējies 3. oktobrī. Sīkākus komentārus par šo savas dzīves nozīmīgo notikumu Gāga, kas nupat nominēts "Lielā Kristapa" balvai par labāko aktierdarbu otrā plāna lomā, sniegt nav vēlējies. Taču noskaidrots, ka pāris apprecējies Rīgas Doma baznīcā, teju 100 viesiem klātesot. Jaunā sieva gan paturējusi savu, gan pieņēmusi vīra uzvārdu un tagad dēvējama kā Žaklīna Zābere-Gāga.

Savu privāto dzīvi aktieris nav diez ko afišējis. Pēc vairākām intervijām noprotams, ka 2005. gada nogalē viņš kļuva par tēti dēlam Tomam Indriķim. Bērna mamma ir aktrises Līgas Zeļģes māsa Lelde, ar ko aktieris bija iepazinies Līgas izlaidumā. Pirms diviem gadiem Gatis kādā intervijā pauda, ka Toms ir liela viņa dzīves daļa. Lai arī viņa un dēla mammas kopdzīve izirusi, ar atvasi viņš pavadot vasaras laukos.

Kā zināms, Gatis Gāga bija viens no sešiem aktieriem, ko, reorganizējot Jauno Rīgas teātri, no darba 2017. gada vasarā atbrīvoja režisors Alvis Hermanis. Kamēr citi atlaistie piekrita palikt ārštatā, Gāga pieņēma lēmumu šajā teātrī vairs nespēlēt. Kā aktieris viņš turpina likt lietā savu talantu, lai arī viņa ikdienas darbs lielākoties saistīts ar lauku saimniecību. Jau 2001. gadā, vēl veiksmīgi darbojoties teātrī, Gatis nopietni atvēzējās arī savās dzimtajās mājās – lauku saimniecībā Ventspils novada Ugālē, tur trijos hektāros iestādot ābeles.

Taču arī aktiera karjera Gāgam turpinājusies diezgan ražīga. Pērn viņš gan tika pie spilgtas lomas episkajā pašmāju kara drāmā "Dvēseļu putenis", gan nospēlēja filmā "Ko zina Klusā Gerda", nupat saņemot "Lielā Kristapa" nomināciju par labāko aktierdarbu otrā plāna lomā.