Trakā pasaule
2020. gada 12. oktobris, 05:22

Populārajā vietnē "TikTok" neticamus panākumus gūst opis no Latvijas

Jauns.lv

Lai gan daudzi mūszemē uzskata, ka populārajā interneta vietnē "TikTok" slavenākais konts no Latvijas ir "Latvian Sisters", tā gluži nav. "TikTok" pat pasaules mērogam ļoti iespaidīgus rādītājus sasniedzis "Dednahype" - šim kontam ir jau teju 10 miljoni sekotāju!

Salīdzinājumam - "Latvian Sisters" ir "tikai" 1,6 miljoni sekotāju. Viens māsu video izpelnās ap 50, 70, 120 tūkstošiem skatījumu, ir arī video, kas lūkots 4,3 miljonus reižu. Taču "Dednahype" tādus rādītājus, kas "Latvian Sisters" ir ievērojams skaitlis, spēj sasniegt... stundas laikā.

"Dednahype" tuvojas tam, lai šī konta (kura profilā ir arī Latvijas karodziņš un vairākos video skaidri redzams, ka tie uzņemti Latvijā) sekotāju skaits sasniegtu 10 miljonus - 9,9 miljoni jau ir. Un šajā kontā ir arī video, kas noskatīts vairāk nekā 82 miljonus reižu. Par to jākaunas nebūtu pat pasaules šovbiznesa zvaigznēm, kuru profili ir "TikTok" vietnē.

"Dednahype" kopā jau sapelnījis 133 miljonus "patīk" atzīmju. Piemēram, Holivudas zvaigznei Dveinam Džonsonam jeb The Rock, kuram "TikTok" seko teju 30 miljoni fanu, ir tikai daži desmiti "patīk" miljonu vairāk. Un šajā sakrāto "patīk" atzīmju rangā "Dednahype" pārliecinoši pārspēj pat aktrisi un dziedātāju Selēnu Gomesu, nemaz nerunājot par citām slavenībām.

Ar ko tad "Dednahype", kas atspoguļo kāda opja "aizraujošos" piedzīvojumus, iekarojis milzu popularitāti? Par to nu katram jāspriež pašam.

Tēmas