TV
2020. gada 9. oktobrī, 18:10

VIDEO: "Lauku sētā" dalībniekiem nepatikšanas - viņi tiek pieķerti, lietojam alkoholu

Jauns.lv

Jau šovakar kanālā TV6 skatītājus sagaida realitātes šova “Lauku sēta” jaunās sezonas otrā epizode, kuras laikā dalībnieki ķersies klāt pie saimnieces uzdotajiem darbiem, pirmo reizi sadaloties pa pāriem. Bet dalībnieki ļausies arī atpūtas brīžiem, par ko saņems bargu sodu...

VIDEO: "Lauku sētā" dalībniekiem nepatikšanas - vi...

Jaunajā darbu nedēļā saimniecei padomā jauni darbi. Dalībnieki, kā jau iepriekš tiem tika solīts, šoreiz cīnīsies pāros.

Ieskats "Lauku sētas" septītās sezonas otrajā raidījumā

Ieskats TV šova "Lauku sēta" septītās sezonas otrajā raidījumā.

Dalībnieki izlozē pārus un sadala nedēļas darbus. Šonedēļ kopā strādās Viljams un Venēra, kuriem ir uzticēta kūpinātavas tīrīšana, Agnis un Kaspars, kuri izgatavos suņu būdu, Guntars un Mārtiņš, kuri raks tranšeju, Ingus un Linda ravēs sakņu dārzu, Juris un Sintija tīrīs pagrabu un pļaus, savukārt dziļurbuma akai vāku taisīs Dana un Sigita.

Ar pāri nav paveicies Ivetai, viņai ar Eniju nav laba komunikācija un sadarboties būs diezgan grūti. Pats grūtākais darbs ir ticis brašajiem vīriem Mārtiņam un Guntaram - lai darbu paveiktu kārtīgi un laikā, viņi strādā pat līdz rītam. Agnis un Kaspars gan vairāk iejūtas komentētāju lomā, abi metas apspriest citu dalībnieku paveikto, bet paši savu darbu nav pat sākuši darīt.

Pavāra lomā iejutīsies Guntars, kuram ēst gatavošana galīgi neiet pie sirds. Vai dalībnieki paliks neēduši un iztiks tikai ar maizi un sieru?

Šova "Lauku sēta" septītās sezonas dalībnieki

TV raidījuma "Lauku sēta" ceturtās sezonas dalībnieki

“Lauku sētā” gan gaida arī nepatīkams pārsteigums - tiek lietots alkohols, to nelegāli šovā ir ienesis Guntars. Vai šova vaditājs Jānis piemēros sodu par alkohola ienešanu "Lauku sētā"? Taču tas nav viss! Atklājas, ka vēl arī citi dalībnieki ir lietojuši alkoholiskos dzērienus. Jānis ir pieņēmis lēmumu, un alkohola lietošana atstāj sekas uz izbalsošanu.

Vai vairāki dalībnieki būs spiesti pamest "Lauku sētu" jau pašā sākumā? Skaties šovakar pulksten 21 kanālā TV6 un sev ērtā vietā un laikā video satura platformā Go3!