"Latvian Sisters" šova "Sisters Show" otrās sezonas prezentācija

Radošā apvienība "Latvian Sisters" ir publicējusi interneta šova "Sisters Show" otrās sezonas pirmo sēriju.

gallery icon
94
Slavenības
2020. gada 9. oktobris, 14:41

FOTO: pašmāju interneta slavenības pulcējas "TikTok" zvaigžņu “Latvian Sisters” šova jaunās sezonas prezentācijā

Jauns.lv

Ceturtdien, 8. oktobrī, bārā "Lokal House" risinājās radošās apvienības "Latvian Sisters" interneta šova "Sisters Show" otrās sezonas pirmās sērijas prezentācija. Sezonas atklāšanas pasākumā dalību ņēma daudzas vietējās interneta slavenības.

Vietējās interneta zvaigznes “Latvian Sisters”, kam vietnē "TikTok" ir 1,6 miljoni sekotāju, nupat laidušas klajā pašu veidotā interneta raidījuma “Sisters Show” otrās sezonas pirmo epizodi. Jaunajā sezonā skatītājus sagaida krasi izmainīts šova koncepts, kā arī īpaši atlasītu viesu sastāvs. Fanus sagaida arī vēl viena būtiska izmaiņa - otrajā sezonā šovs norisināsies latviešu valodā.

Otrās sezonas atklāšanas pasākumā pulcējās daudzas vietējās slavenības, kopīgi noskatoties daudzsološo treileri un daloties prognozēs par gaidāmajiem pavērsieniem šovā.

“Tā bija neticama pieredze mums pašām, un esam sajūsmā par to, ka izdevās nofilmēt tik iespaidīgu projektu un iesaistīt tajā tik lieliskus cilvēkus. Mūsu komanda ir kā noslīpēts mehānisms, kuru palīdzēja vadīt izcilais Artūrs Jansons - paldies viņam par to, ka pieņēma un piepildīja mūsu trakās idejas. Tāpat paldies visiem dalībniekiem par drosmi iesaistīties šovā pēc visa tā, kas redzēts pirmajā sezonā un esam pateicīgas katram, kurš nežēloja savu laiku un idejas šova tapšanā, ” par paveikto teic šova vadītājas.

Raidījuma pirmajā sezonā viesiem tika pārbaudītas viņu spēju un drosmes robežas, liekot izpildīt gan emocionāli grūtus un nepatīkamus izaicinājumus. Šova otrajā sezonā dalībnieki sadalīti komandās, vadoties pēc viņu profesijām vai hobijiem, liekot viesiem kopīgiem spēkiem izpildīt visai negaidītus un izaicinošus uzdevumus.

Raidījuma treilerī redzams, ka šīs sezonas viesu vidū būs tādas slavenības kā Evelīna Pārkere, Felipe Gabriels, Ozols, Rolands Če, Samanta Tīna, Aleksandrs Samoilovs, Kaspars Kambala, Beta Beidz, Lauris Zalāns un citi.