Par vienu lietu Latvijā Makrons bija patiesā sajūsmā! Francijas prezidenta vizītes aizkulises
“Tas man bija liels pagodinājums – apkalpot pasaules kulinārijas centra – Francijas – prezidentu,” par tikšanos ar Fransuā Makronu un iespēju viņam pagatavot vakariņas teic šefpavārs Mārtiņš Rītiņš.
Slavenības
2020. gada 8. oktobris, 06:28

Par vienu lietu Latvijā Makrons bija patiesā sajūsmā! Francijas prezidenta vizītes aizkulises

Žurnāls "Kas Jauns"

“Viņš man bija gatavs piešķirt "Michelin" zvaigzni! Tik ļoti Makrons bija sajūsmā par vakariņām,” lepojas pavārs Mārtiņš Rītiņš, kam bija uzticēts gods parūpēties par Francijas prezidenta un viņa svītas ēdināšanu Latvijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Spilgtākie mirkļi. Latvijā viesojas Emanuels un Brižita Makroni

gallery icon
81

Aizvadītajā nedēļā oficiālā vizītē Latvijā viesojās Francijas prezidents Emanuels Makrons ar kundzi Brižitu Makronu, un restorāna "Vincents" šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kura “kontā” ir rūpes par tādu pasaules vareno ļaužu kā ASV prezidenta Džordža Buša, Lielbritānijas karalienes Elizabetes II, Ķīnas prezidenta Hu Jintao, Japānas imperatora Akihito, Spānijas karaļa Huana Karlosa I, Krievijas prezidenta Borisa Jeļcina, kā arī slavenu mūziķu – Eltona Džona, Monseratas Kavaljē, "Depeche Mode" – un citu pasaules zvaigžņu gastronomisko labsajūtu, žurnālam "Kas Jauns" atklāj, kā tika cienāts Francijas prezidents un citas smalko maltīšu aizkulises.

Nākamā lapa: Katram prezidentam unikāla ēdienkarte