Slavenības
2020. gada 26. septembris, 09:59

Selēna Gomesa vairs neslēpj rētu, kas viņai palikusi pēc nieres pārstādīšanas operācijas

Jauns.lv

28 gadus vecā dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa atzinusies, ka ilgi slēpusi savu pēc nieres pārstādīšanas operācijas palikušo rētu zem drēbēm, taču tagad jūtas tik pārliecināta, ka vairs nejūt vajadzību to maskēt.

Selēnas Gomesas "Versace" tērps "American Music Awards 2019" ceremonijā

gallery icon
11

Kanādiešu dziedātāja Džastina Bībera bijusī draudzene dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa sociālajos tīklos publiskojusi drosmīgu fotogrāfiju. Lai gan tajā zvaigzne aplūkojama peldkostīmā, šajā gadījumā viņas drosme nav saistīta ar atkailināšanos. 28 gadus vecā skatuves māksliniece pirmo reizi parādījusi lielo rētu, kas redzama viņas gurna iekšpusē. Kā paskaidrojusi Gomesa, tā palikusi pēc pārciestās nieres transplantācijas operācijas.

“Kad man pārstādīja nieri, atceros, ka sākotnēji man bija ļoti grūti parādīt savu rētu. Es negribēju, lai tā būtu redzama fotogrāfijās, tāpēc nēsāju apģērbu, kas to varēja paslēpt. Tagad, vairāk nekā jebkad agrāk, izjūtu visu, ko esmu piedzīvojusi... un lepojos ar to,” atzinusies Selēna. Fani atbalstījuši dziedātāju, nosaucot par skaistuli un stipru sievieti.

Nieres transplantācijas operāciju Gomesa pārcieta 2017. gada vasarā. Tā viņai bija nepieciešama sarkanās vilkēdes komplikāciju dēļ. Par nieres donoru kļuva dziedātājas labākā draudzene aktrise Fransisa Raisa. Pēc operācijas Selēna ar asarām acīs runāja par to, ka Fransisa vārda tiešā nozīmē ir izglābusi viņai dzīvību.

Selēna Gomesa zīmola „Giorgio Armani Prive” vakarkleitā

Dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa „American Music Awards” balvu vakaram izvēlējusies zīmola „Giorgio Armani Prive” vakarkleitu.

gallery icon
8