Slavenības
2020. gada 24. septembris, 06:24

Ilzi Ķuzuli-Skrastiņu uz skatuves neatpazīst pat miesīgs tēvs

Jauns.lv

Dzejnieces Māras Zālītes laulātais draugs, kādreiz augstu vērtētais rokasbumbas tiesnesis Jānis Ķuzulis pēc Dailes teātra jauniestudējuma "Ārsts" pirmizrādes portālam Jauns.lv mulsi atklāja, ka izrādi vērojis krietnu laiciņu, līdz apjautis, ka uz skatuves spēlē arī viņa meita aktrise Ilze Ķuzule-Skrastiņa.

“Es taču viņu neatpazinu! Pat nenojautu! Ne jau tikai izskats svešāds, bet pat balsi viņa bija izmainījusi!” pārsteigumu pauda Jānis Ķuzulis, atzīdams, ka šī ir pirmā reize viņa mūžā, kopš Ilzi, kura jau 13. sezonu aizvada uz Dailes teātra skatuves, kādā no skatuves tēliem nav atpazinis.

foto: Publicitātes (Mārcis Baltskars)
Un kāds gan brīnums, ka tādu – ar platām puikas drēbēm, kapuci galvā un čirkainu matu ērkuli virs pieres – Ilzi Ķuzuli-Skrastiņu, kas izrādē "Ārsts" iejūtas skolēna lomā, neatpazīst pat miesīgs tēvs!

“Viņa jau nemitīgi slīpē savu talantu,” pacilāti bilda Ķuzuļa kungs, kurš šomēnes kopā ar tuviniekiem un draugiem Omulības klubiņā atzīmēja 80. jubileju. “Jāatzīst, ka pašsajūta jau nav diez cik laba. Ja sirdī jūtos vēl vismaz kā piecdesmitgadnieks, tad fiziskā sajūta ir uz visiem 85. Tāpēc aicinu visus – sviniet savus 50! Ar kārtīgu izdancošanos un izballēšanos – kamēr spēks kaulos!” pasmaida Jānis Ķuzulis, atzīdams, ka vienīgā dāvana, ko pats visvairāk vēlētos saņemt savā apaļajā jubilejā, ir stipra veselība. “Vairāk nekā man nevajag, jo dzīvē pats svarīgākais – ģimenes mīlestība – man ir!”

Ballīte pēc "Ārsta" pirmizrādes Dailes teātrī 2020. gada septembrī

Ballīte pēc režisora Gata Šmita iestudētās izrādes "Ārsts" pirmizrādi Dailes teātrī 2020. gada 18. septembrī.

gallery icon
76