Kas tad tas? Uz Viktorijas Bekhemas biksēm ļoti dīvains plankums. FOTO
Viktorija Bekhema ar vīru Deividu Bekhemu pameta ballīti pulksten 2;40 naktī. Viņa nebija pārāk stabila uz kājām, bet uz biksēm bija aizdomīgs slapjš plankums. Neierasti vienmēr elegantajai modes ikonai.
Slavenības
2015. gada 26. septembris, 13:09

Kas tad tas? Uz Viktorijas Bekhemas biksēm ļoti dīvains plankums. FOTO

Jauns.lv

Vai modes dizainerei Viktorijai Bekhemai (41) atgadījies neliels misēklis? Dodoties prom no ballītes, uz viņas džinsiem bija redzams ļoti aizdomīgs slapjš plankums.

Viktorija Bekhema ar vīru, bijušo futbolistu Deividu Bekhemu (40), Londonā apmeklēja privātu ballīti. Ieturētā un vienmēr elegantā modes ikona šoreiz izskatījās nedaudz neierasti. Pēc tusiņa Viktorija vairs nebija pārāk stabila uz kājām. Viņa pameta svinības ar abām rokām ieķērusies vīram zem rokas. Taču vēl jo aizdomīgāks bija slapjais plankums uz viņas džinsiem. Vai patiešām smalkajai Bekhemai gadījies šāds misēklis? Jeb viņai tikai misējies izliet klēpī kādu dzērienu? Lai gan Viktorija bija ģērbusies melnā, traips bija izteikti redzams.

Bekhemi svinēja gada jubileju Londonā atklātajam Viktorijas modes preču veikalam. Svinības apmeklēja arī tādas slavenības kā dziedātāja Elija Gouldinga ar draugu Dagu Pointeru, supermodele Naomi Kempbela, modele Džeida Džegere un mūziķis Noels Galahers.

Viktorija ballīti pameta pulksten 2:40 naktī.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press