Keišs, Anužīte, Pasternaka, Skrastiņš un citi latviešu aktieri debitē jaunā seriālā. FOTO
Filmas galvenās varones atveidos pieredzes bagātas aktrises Sandra Kļaviņa un Katrīne Pasternaka.
Slavenības
2015. gada 26. septembrī, 16:22

Keišs, Anužīte, Pasternaka, Skrastiņš un citi latviešu aktieri debitē jaunā seriālā. FOTO

Jauns.lv

Šovakar, 26. septembrī pulksten 21.25 LTV1 skatītājus gaida pirmā tikšanās ar daudzsēriju filmas „Māja pie ezera” varoņiem. Seriāls tapis pēc poļu rakstnieces Malgožatas Kaličinskas tāda paša nosaukuma romāna motīviem un būs skatāms 13 sēriju garumā.

Keišs, Anužīte, Pasternaka, Skrastiņš un citi latv...

Stāsta centrā ir trīs paaudžu sievietes, kuru dzīves stāsts atspoguļos dzīvi mūsdienu Latvijas laukos un lielpilsētā, ļaujot ne vienam vien skatītājam saredzēt līdzības ar savām ikdienas izvēlēm un pārdzīvojumiem. Seriāls pulcējis vienkopus daudzus iemīļotus Latvijas aktierus, tai skaitā Sandru Kļaviņu, Katrīni Pasternaku, Andri Keišu, Tālivaldi Lasmani, Gintu Grāveli, Inesi Kučinsku - Laukšteini, Aurēliju Anužīti-Lauciņu, Danu Čerņecovu, Intaru Rešetinu, Artūru Skrastiņu, Ievu Puķi, Daini Grūbi un citus.

Daudzsēriju filmas režisors ir Armands Zvirbulis, operators - Haralds Vecvagars, producente - Arta Ģiga, scenāriste - Aiva Birbele. Seriāla tituldziesmas „Ieklausies” mūzikas autors ir Kristaps Krievkalns, bet vārdu autore un izpildītāja Ginta Krievkalna.

Ieskats seriāla notikumos

Filmas galvenā varone ir Madara Tērauda (atveido Sandra Kļaviņa) – veiksmīga četrdesmitgadniece, kura darbojas spožajā, bet tai pat laikā skarbajā reklāmas pasaulē. Kolēģu intrigu rezultātā viņa ir spiesta aiziet no darba reklāmas aģentūrā, kuru savulaik izveidojusi kopā ar kolēģiem. Galvenajai varonei tas ir smags trieciens, sāk irt attiecības ar vīru Kārli (Andris Keišs). Vīramātes mudināta, galvenā varone dodas meklēt savu māti (Katrīne Pasternaka), kura savulaik pametusi ģimeni. Meklējumu rezultātā Madara ne tikai atjauno attiecības ar māti un pārējiem ģimenes locekļiem, bet krāšņajā suitu novadā Alsungā sāk jaunu dzīvi.

Seriāla „Māja pie ezera” galvenie varoņi

Noklausies jaunā LTV seriāla tituldziesmu „Ieklausies”!

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders, LTV publicitātes, ekrānuzņēmums no video