Slavenības
2020. gada 20. septembris, 07:23

Anna Kurņikova parāda, kā paaugusies viņas un Enrikes Iglesiasa jaunākā meita Maša

Jauns.lv

Iepriekšējo reizi bijusī tenisiste Anna Kurņikova (39) un dziedātājs Enrike Iglesiass (45) faniem savu jaunāko meitu Mašu parādīja aprīļa beigās, kad viņa bija divus mēnešus veca.

Anna Kurņikova "Instagramā"

gallery icon
87

Tagad bijusī pasaules mēroga tenisa zvaigzne savā "Instagram" kontā padalījusies ar jaunu meitas fotogrāfiju, kurā redzams, cik ļoti pa vasaru viņa paaugusies. Fotogrāfijā meitenīte pozē sniegbaltā sporta kleitā, ko darinājis zīmols “Polo Ralph Lauren”, bet viņas mati saņemti divās piemīlīgās peļastītēs.

“Vimbldona, es jau nāku,” pie attēla jokojot pierakstījusi Kurņikova, liekot noprast, ka jaunākā meita varētu sekot mammas pēdās un turpināt viņas sporta gaitas.

Latino popzvaigzne Enrike Iglesiass uzstājas Rīgā

Latino popzvaigznes Enrikes Iglesiassa koncerts 2014. gada 7.decembrī.

gallery icon
36

Vienu no pirmajiem komentāriem pie fotogrāfijas ierakstījis meitenītes tētis Enrike Iglesiass. Dziedātājs uzrakstījis “Mana” un klāt pievienojis emociju zīmi lielas sarkanas sirds formā. Arī fani nav skopojušies komentāriem. Vieniem šķiet, ka pāra jaunākā meita augot ļoti līdzīga savai mammai. Turpretī citiem šķiet, ka meitenīte vairāk izskatoties pēc sava slavenā tēta.

Anna Kurņikova un Enrike Iglesiass ir kopā jau vairāk nekā 18 gadu. Abu kopīgā jaunākā meita Maša pasaulē nāca šā gada janvāri. Dažas nedēļas pēc meitas piedzimšanas laimīgie jaunie vecāki padalījās ar faniem ar pirmajām fotogrāfijām, kas uzņemtas turpat dzemdību zālē, kā arī atklāja, ka devuši meitai “krievu vārdu” Maša. Kā norādīja dziedātājs, vārdu izvēlējusies viņa mīļotā, bet viņš esot sajūsmā par viņas piedāvāto variantu.

Kurņikova jūsmo par mīļoto skatītāju pūlī

gallery icon
10
View this post on Instagram

01.30.2020

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

View this post on Instagram

My Sunshine 01.30.2020

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on