Jevgeņija Petrosjana dzīves ainiņas

Krievu humorista Jevgeņija Petrosjana dzīves ainiņas no sociālās saziņas tīkla "Instagram".

gallery icon
81
Slavenības
2020. gada 16. septembris, 14:22

Humorists Jevgeņijs Petrosjans savā 75. dzimšanas dienā pirmoreiz parāda mazā dēla foto

Jauns.lv

Pazīstamais krievu humorists Jevgeņijs Petrosjans, kas 74 gadu vecumā kļuva par tēvu, nu sociālās saziņas tīklā "Instagram" parādījis, kā paaudzies viņa dēlēns.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Lūk, arī viņš - Vagans Jevgeņjevičs Petrosjans," pie foto, kurā redzams, gaisā pacēlis mazuli, parakstījis humorists, kas šodien top 75 gadus vecs. Un tieši savā dzimšanas dienā izlēmis sekotājiem parādīt savu jaunāko atvasi.

Petrosjans, kura privātā dzīve beidzamā gada laikā ķidāta nepajokam, par mazā Vagana tēvu esot kļuvis šogad martā - Dubajā bērnu dzemdējusi surogātmāte. Vismaz tā vēsta kaimiņzemes masu mediji, bet Petrosjans savu ģimenes pieaugumu nekomentē.

Jevgeņijs Petrosjans un Tatjana Bruhunova Dubajā 2020. gada martā

Jevgeņijs Petrosjans un Tatjana Bruhunova Dubajā 2020. gada martā.

gallery icon
34

Pērn decembrī pēc skaļas šķiršanās no kolēģes Jeļenas Stepaņenko TV zvaigzne Petrosjans apprecējās piekto reizi - par sievu apņēma savu palīdzi Tatjanu Bruhunovu, kas par viņu ir vairāk nekā 40 gadu jaunāka.

Vagans ir Petrosjana otrais bērns - no pirmās sievas, kas jau sen ir viņsaulē, humoristam ir meita Viktorina, jau 51 gadu veca. Jevgeņijs ir jau vectētiņš, bet šogad kļuva arī par vecvectētiņu.

Jevgeņijs Petrosjans un Jeļena Stepaņenko Jūrmalā 2013. gadā

Krievijas humoristi Jevgeņijs Petrosjans un Jeļena Stepaņenko Jūrmalā 2013. gadā.

gallery icon
66

Tēmas