Šova "Balss maskā" aizkadri

TV šova "Balss maskā" aizkadri.

gallery icon
17
TV
2020. gada 13. septembris, 07:00

Nebijusi slepenība! Ieskaties šova “Balss maskā” tapšanas aizkadros

Jauns.lv

Jau šodien, 13. septembrī, pie skatītājiem nonāks savdabīgākais muzikālais šovs “Balss maskā” un skatītājiem būs iespēja iepazīties ar pirmajiem sešiem šova dalībniekiem – Nelabo, Diskopeli, Cikādi, Lauvu, Rīgu un Zvirbuli! Ieskaties aizkulisēs un uzzini, cik lielā slepenībā norisinās šova filmēšana!

Sākot no 13. septembra, divpadsmit svētdienas vakarus kanāla TV3 skatītājiem būs iespēja sekot līdzi spraigai muzikālai sacensībai, kur par uzvaru cīnīsies divpadsmit sabiedrībā populāras personības.

“Masku” dalība šovā notiek pilnīgā slepenībā – katrs dalībnieks tiek nogādāts uz šova filmēšanu ar personīgo šoferi, visi dalībnieki ir tērpti  vienādos tērpos. Tāpat arī katram dalībniekam ir sava ģērbtuvē, kā arī mēģinājumi norisinās individuāli.

TV šova "Balss maskā" dalībnieki

TV šova "Balss maskā" dalībnieki.

gallery icon
24

Pirmā raidījuma priekšnesumu tēma ir “Ballīte” - mākslinieki izpildīs dziesmas, kas viņiem saistās ar dzīves svinēšanu. Uz skatuves kāps pirmie seši dalībnieki, kuri sacentīsies trijos dueļos – Nelabais pret Diskopeli, Cikāde pret Lauvu un Rīga pret Zvirbuli!  Vakara laikā šova detektīvi – Samanta Tīna, Jānis Krīvēns jeb Krivenchy, Baiba Sipeniece-Gavare un Jānis Šipkēvics centīsies atmaskot dalībniekus, gan uzdodot provokatīvus jautājumus, gan izmantojot tēlu sagatavotos pavedienus. Tos trīs, kuram būs lemts nokļūt uz izbalsošanas svītras, ir lēmuši skatītāji, kas vēroja šovu klātienē, taču to, kuram būs jāizstājas no turpmākās sacensības, lems šova detektīvi!

Kurš izstāsies no noslēpumainās sacensības pirmais? Uzzini jau šodien pulksten 20 šovā “ Balss maskā” kanālā TV3!