foto: no "Instagram"
Karīna Račko pievēršas veselīgam dzīvesveidam: "Tas man ir kļuvis par azartu"
Karīna sociālos tīklos atrāda, kādā formā ir šobrīd.
Slavenības
2020. gada 13. septembris, 10:26

Karīna Račko pievēršas veselīgam dzīvesveidam: "Tas man ir kļuvis par azartu"

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Populārā rakstniece, romantiski erotisko bestselleru autore Karīna Račko šovasar sākusi piekopt veselīgu dzīvesveidu. Kā atklāj rakstniece, sporta zālē viņa atrodas katru dienu un vārdu “grūti” cenšas nelietot.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai arī lielu popularitāti ieguvusī rakstniece par lieko svaru nevarētu sūdzēties, jo allaž izskatījusies nevainojami, atzīst, ka vēlas savu ķermeni “turēt formā”.

Viņa sociālajos tīklos draugiem un talanta cienītājiem atklāj savu aizraušanos: “Pusotrs mēnesis, kopš veselīgs dzīvesveids man kļuvis par azartu. Esmu izslēgusi no ēdienkartes cukuru, miltu izstrādājumus un alkoholu, trenējos sporta zālē gandrīz katru dienu. Vai ieturēt šādu disciplīnu ir grūti? “Grūti” ir vārds, ko cenšos no savas leksikas izskaust. Ir interesanti – patestēt gribasspēku, pavērot, kā mainās ādas stāvoklis, muskuļu tonuss un vispārējā pašsajūta. Man ir prasības pret ķermeni, kādā dzīvoju, un iekšējā harmonija ar šīm prasībām sniedz komfortu, kas daudzkārt atsver hanteļu, stieņu un disku smagumu,” par pārmaiņām stāsta Račko.

Karīnas Račko erotiskā romāna "Debesis pelnos" prezentācija

Karīnas Račko jaunākā erotiskā romāna "Debesis pelnos" atvēršanas pasākums.

gallery icon
168