Maikla Džeksona dēls Prinss esot lepns, ka viņam ir tēva uzvārds; atklāj, kā mūziķis audzinājis savus bērnus
foto: Billy Bennight/AdMedia/Sipa USA/ Vida Press
Prinss Džeksons.
Slavenības
2020. gada 5. septembrī, 22:14

Maikla Džeksona dēls Prinss esot lepns, ka viņam ir tēva uzvārds; atklāj, kā mūziķis audzinājis savus bērnus

Jauns.lv

Neskatoties uz to, ka ir pagājuši 11 gadi kopš mūzikas zvaigznes Maikla Džeksona nāves, viņa dēls Prinss (23) norāda, ka ar katru gadu tēvs pietrūkstot arvien vairāk. Kļūstot vecākam, viņš arī vairāk saprotot un novērtējot tēva reiz dotās mācības. Viņš arī esot lepns, ka viņam ir tēva uzvārds, bet cilvēkiem allaž esot kādas gaidas, uzvārds uzliekot arī sava veida pienākumu, viņš atklāja televīzijas pārraidē "This Morning".

Maikla Džeksona dēls Prinss esot lepns, ka viņam i...

“Esmu ļoti lepns, ka man ir tāds pats uzvārds kā tēvam, bet dzīvot ar šādu uzvārdu ir... Es negribētu izmantot vārdu “spiediens”, bet tēvs dzīves laikā ļoti smagi pie visa strādāja. Šāda uzvārda mantojums ir jānotur un jāpaplašina. Jo vecāks kļūstu, jo vairāk apzinos viņa atstāto gudrību un pieredzi, mācības, ko viņš devis. Ar katru gadu es to arvien vairāk novērtēju, jo viņš man arvien vairāk pietrūkst. Viņš ir mans tētis.”

Runājot vairāk par zināšanām, ko tēvs devis, Prinss stāsta: “Tā bija motivācija un iedvesma. Viņš gribēja, lai mēs esam labākie jebkurā sfērā, ko mēs darītu. Neatkarīgi no tā, cik labi mēs kaut ko izdarījām, viņš vienmēr teica: “Tas ir lieliski! Ko tālāk? Vai mēs to varam padarīt vēl labāku?” Citreiz viņš mūs mudināja domāt, ko mēs no notikušā varam iemācīties, lai nākamreiz situāciju uzlabotu.”

Ar māsu Parisu un brāli Blanketu (Maiklu Džeksonu junioru) esot ļoti tuvas attiecības, gandrīz telepātiskas.

“Mēs gandrīz varam lasīt viens otra domas vai ķermeņa valodu. Mūsu starpā pastāv vārdos neizstāstāma saikne.

Parisa ir ļoti koncentrējusies uz karjeru mūzikā. Esmu par viņu ļoti lepns.

foto: PA
Parisa Džeksone.
Parisa Džeksone.

Savukārt Blankets mani ļoti bieži pārsteidz ar savu gudrību un inteliģenci – ar to, kā viņš runā un domā. Mēs visi viens otru atbalstām un palīdzam viens otram.”

Jautājot, vai Prinss ir mantojis mūziķa talantu, viņš iesmejas: “Nē, diemžēl nemaz! Bet, jā, es izveidoju Parisas pirmo mūzikas videoklipu. Es ļoti lepojos ar viņu! Tā bija tāda pieredze strādāt ar viņu kopā. ”

foto: ITV/Shutterstock/ Vida Press
Intervija raidījumā "This Morning".
Intervija raidījumā "This Morning".

Prinsam jautājot, vai varbūt mantojumā ieguvis tēva deju prasmes, viņš atkal smejas: “Nē, nemaz! Man vairāk patīk bizness. ”

Prinss iesācis arī labdarības projektu “Heal Los Angeles” , iedvesmojoties no tēva radītā “Heal The World Foundation.”

Iepriekš tika ziņots, ka Maikla Džeksona nāve kļuva par smagu psiholoģisku traumu Prinsam, kurš tobrīd bija 12 gadus vecs. Kad popmūzikas karalis mājās Losandželosā pakrita bezsamaņā uz grīdas un konvulsijas raustīja viņa ķermeni, dēlēns sākumā domājis, ka tētis tikai jokojas un rāda smieklīgas grimases. Prinss Maikls skatījies notiekošajā un smējies kā par izdevušos joku.

Tikai, kad popmūzikas karalim piesteidzās viņa privātais ārsts Konrāds Mjūrejs un centās stabilizēt kritisko veselības stāvokli, bērns pārstājis smieties. Šajā brīdī Prinss sapratis, ka ir notikusi nelaime un sastindzis kā akmens, ar šausmām veroties notiekošajā.

Maikla Džeksona jaunākais dēls Blankets jeb Bigijs nopērk pirmo māju par 2,6 miljoniem

Maikla Džeksona bērni tēva 60. gadu jubilejas pasākumā

Parisa un Prinss Maikls Džeksoni tēva popmūzikas karaļa Maikla Džeksona dimanta jubilejas pasākumā Lasvegasā.