foto: Juris Vaidakovs
"Carnival Youth" dalībnieks iejūtas ku-kū tēlā - fanes Renāra Kaupera dēlu nemaz neatpazīst
Slavenības
2020. gada 6. septembris, 13:07

"Carnival Youth" dalībnieks iejūtas ku-kū tēlā - fanes Renāra Kaupera dēlu nemaz neatpazīst

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Kad aizvadītās nedēļas trešdienā "Saulrieta koncertos" uzstājās grupa "Carnival Youth", dažas fanes neizpratnē cita citai vaicāja – kas tas par puisi, kurš uzkāpis uz skatuves un spēlē ģitāru?

Tikai, kad viņš sāka dziedāt, meitenes sajūsmā iespiedzās – tas taču ir Edgars Kaupers, viens no grupas dalībniekiem. Izrādās, viens no Renāra Kaupera dvīņiem jau kādu laiciņu ir uzaudzējis ūsas – tāpat kā tēvs. Turklāt tovakar "Carnival Youth" izpildīja savu jauno programmu "Naivais ku-kū" ar populārām dziesmām no kinofilmām, tāpēc mūziķi bija arī saģērbušies atbilstoši retro stilam. Un visneatpazīstamākais izrādījās tieši Edgars Kaupers, kas matus bija paslēpis zem naģenes, kā arī uzlicis brilles.

"Carnival Youth" Saulrietu koncertos Mārupē

"Carnival Youth" Saulrietu koncertos Mārupē 2020.gada 26. augustā.

gallery icon

“Tas ir mans ku-kū tēls, kādā ielās gan neizeju,” žurnālam "Kas Jauns" teic Edgars, atzīstot, ka tad viņu vispār neviens neatpazītu. “Bet man pašam patīk. Un vispār kādreiz vajadzētu ar brāli Emīlu samainīties ūsām – es savas nodzītu, bet viņš uzaudzētu. Tad gan būtu jautri, sajauktu visiem prātu,” nosmej Edgars.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ūsas arī tētim - Renārs Kaupers arī lepojas ar sejas apmatojumu.

Citas ziņas un notikumus skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!