Kristena Stjuarte pārdod “Krēslas” laikā iegādāto māju Malibu

gallery icon
20
Slavenības
2020. gada 4. septembris, 06:55

“Krēslas” zvaigzne Kristena Stjuarte pārdod slavas laikā iegādāto māju

Jauns.lv

Sāgas “Krēsla” zvaigzne Kristena Stjuarte (30) par 9,6 miljoniem ASV dolāru pārdod savu māju Malibu pludmalē. Īpašumu viņa iegādājās 2011. gada vasaras izskaņā.

foto: Marechal Aurore/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Kristena Stjuarte.

2011. gada vasarā, kad Kristena Stjuarte iegādājās šo māju Malibu, viņa baudīja slavas virsotnes. Sāga “Krēsla” bija kulta grāvējs, bet viņas un kolēģa Roberta Patinsona vārdi nepameta preses sleju pirmās lappuses.

Kristena Stjuarte ar jauno draudzeni Sāru Dinkinu

gallery icon
58

Šo ultra moderno māju Kristena iegādājās par 4,8 miljoniem ASV dolāru. To projektējusi arhitektu kompānija “Lorcan O’Herlihy Architects”, ko dibinājis Īrijā dzimušais un Losandželosā strādājošais arhitekts Lorkans O’Herlihijs.

Kristena Stjuarte nogriež īsu „zēngalviņu”

Kristena Stjuarte filmas „Personal Shopper” pirmizrādes vakarā Losandželosā. Balinātas cirtas aktrisei bijušas jau agrāk, taču tik īss griezums nekad. Šķiet, ...

gallery icon
31

Mājas projekts atgādina klasisku Kalifornijas glābēju torni. Dzīvojamās telpas uzbūvētas virs divvietīgas garāžas. Mājā ir piecas guļamistabas un četras vannasistabas. Kopējā dzīvojamā platība sasniedz 530 kvadrātmetrus.

Kristena Stjuarte Kannu kinofestivāla atklāšanā

Kannu Kinofestivāla atklāšanas ceremonijai aktrise Kristena Stjuarte izvēlējusies tērpu no „Chanel” 2017. gada kūrorta tērpu kolekcijas.

gallery icon
16

Līdzās galvenajai mājai ir projektēts arī neparasts ovālas formas divu stāvu viesu namiņš.

Kristena Stjuarte nejūtas ērti augstpapēžu kurpēs. Novelk uz sarkanā paklāja

Filmas „Krēsla” zvaigzne Kristena Stjuarte nejūtas ērti augstpapēžu kurpēs. Ne reizi vien viņa saviesīgos pasākumos spicpurnu laiviņas nomainījusi pret ērtiem ...

gallery icon
30

Galvenajā ēkā dzīvojamajās telpās logi sniedzas no grīdas līdz pat griestiem, ļaujot telpās ieplūst daudz dienas gaismai. No logiem paveras skats uz okeānu un kalniem.

Kristena Stjuarte nesmaida

Aktrise Kristena Stjuarte fotogrāfijās lielākoties nesmaida, tāpēc daudziem radies priekšstats, ka viņa ir drūma, īgna un mūždien ar dzīvi neapmierināta.

gallery icon
16

Māja iekārtota eklektiski, taču uz kopējā fona spilgtāk izceļas jūras tēma. Zālē kā dekors pie sienas pielikts “vintage” sērfošanas dēlis, kā arī ir vairākas ar jūru saistītas gleznas. Jūras tēma daļēji turpinās arī apvienotajā viesistabā un ēdamzālē, kur neliels enkurs novietots virs kamīna. Telpā izvietotas arī pāris nāru figūras.

Gaidot noslēdzošo filmu „The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2”

gallery icon
68