"Food Plaza" atklāšanas svētki ar seriāla "Viņas melo labāk" tautā iemīļotajiem aktieriem

Šodien, 29. augustā modes un izklaides centra "Rīga Plaza" norisinājās jaunās ēdināšanas zonas "Food Plaza" atklāšanas svētki. Apmeklētājiem bija iespēja ...

gallery icon
100
Slavenības
2020. gada 29. augusts, 17:00

FOTO: atraktīvie seriāla "Viņas melo labāk" aktieri piedalās “Food Plaza” atklāšanā

Jauns.lv

29. augustā modes un izklaides centra "Rīga Plaza" norisinājās jaunās ēdināšanas zonas "Food Plaza" atklāšanas svētki.

Apmeklētājiem bija iespēja satikt "TV3 Life" seriāla "Viņas melo labāk" aktierus - Eviju Krūzi, Andri Buli, Ditu Lūriņu, Lauri Dzelzīti un Kristianu Kareļinu.

Savukārt atraktīvajā ģimenes gastronomijas stafetē piedalījās aktrises Ditas Lūriņas, dziedātājas Martas Grigales un TV raidījumu, pasākuma vadītāja un mūziķa Anša Klintsona ģimenes.

Pasākumu vadīja dziedātājs un raidījumu vadītājs Roberto Meloni. 

Jauns.lv jau ziņoja, ka modes un izklaides centrā "Rīga Plaza" pēc rekonstrukcijas atklāta jaunā ēdināšanas zona – "Food Plaza". Tās izveidē ieguldīts pusmiljons eiro lielas investīcijas, un tā ir lielākā šāda veida ēdināšanas zona Latvijā ar 1500 kvadrātmetru platību un iespēju vienlaikus uzņemt vairāk nekā 400 apmeklētāju.

TC "Rīga Plaza" atvērta Latvijā lielākā ēdināšanas zona

Modes un izklaides centrā “Rīga Plaza” pēc rekonstrukcijas atklāta jaunā ēdināšanas zona – “Food Plaza”. Tās izveidē ieguldīts pusmiljons eiro ...

gallery icon
9

““Rīga Plaza” šobrīd ir lielu pozitīvu pārmaiņu posmā, un “Food Plaza” ir viens no pirmajiem jaunumiem, ar ko iepazīstinām mūsu apmeklētājus. Šobrīd tas ir ne tikai lielākais, bet arī modernākais “food court” (ēdināšanas zonas) koncepts Latvijā. “Food Plaza” piedāvājums veidots tā, lai būtu saistošs strauji augošās Mūkusalas ielas apkārtnes biroju centru darbiniekiem kā pusdienošanas vieta un arī kā plašākais un daudzveidīgākais vakariņu un brīvdienu ēdināšanas piedāvājums ģimenēm Pārdaugavā,” norāda “CBRE Baltics” aktīvu pārvaldes direktore Iveta Priedīte.

Food Plaza 1500 kvadrātmetru plašajā teritorijā daudzveidīgu ēdienu klāstu piedāvā deviņi atšķirīgi ēdinātāji: veģetāros ēdienus “Lassi”, Āzijas virtuvi “Asia Express”, mājas virtuvi bistro “Pipars”, austrumnieciskos kebabus “Kebabs Fix”, ātrās uzkodas “Chicks & Chips”, “street food” ēdienus “Street Food Points”, uzbeku tradicionālo virtuvi “My Plov”, zupas un kokteiļus “Tikai Karotes”, bet augstākās kvalitātes saldējumus “Baskin Robbins”. Rekonstruētā ēdināšanas zona atrodas tirdzniecības centra 2. stāvā un ir daļa no centrā pieejamā restorānu un kafejnīcu piedāvājuma.

Tirdzniecības centra apmeklētājiem turpmāk būs pieejams arī dzeramais ūdens bez maksas, jo ēdināšanas zonā uzstādīta arī energoefektīva un inovatīva dzeramā ūdens iekārta COOL TOUCH, kur apmeklētāji var uzpildīt dzeramo ūdeni arī līdz paņemtajās ūdens pudelēs.