Rods Stjuarts ar sievu Peniju Lankasteri atpūšas Venēcijā

gallery icon
41
Slavenības
2020. gada 30. augusts, 06:13

Rods Stjuarts ar sievu šogad atpūtai izvēlas Venēciju - vizinās ar gondolu un maskā pozē selfijiem

Jauns.lv

Britu rokeris Rods Stjuarts un viņa sieva Penija Lankastere par koronavīrusa otro vilni daudz neiespringst. 75 gadus vecais mūziķis savu kundzi aizvedis romantiskā ceļojumā uz Venēciju, kur izvizinājis ar gondolu. Sejas aizsargmaskas gan pāris izmantojis, kad tas prasīts, un pat iepozējis selfijiem ar tām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: AMA / MEGA / Vida Press
Grūti paelpot!

Aizvadīto dažu mēnešu laikā rokeris Rods Stjuarts pabijis gan Londonā, gan Floridā, gan Horvātijā, bet tagad ar kundzi Peniju Lankasteri (49) devies romantiskās brīvdienās uz Venēciju, Itālijā.

foto: AMA / MEGA / Vida Press
Kā tad bez izbrauciena gondolā!

Pats pirmais, ko pāris darījis pēc ierašanās Venēcijā, bija vizināšanās ar gondolu. Ievērojot drošības noteikumus, sejas aizsargmaskas pārim bija līdzi, un vajadzības gadījumā viņi tās arī lika uz sejas. Abi arī neaizmirsa piemiņai iepozēt selfijiem, lai vēlākos gados būtu, ko atcerēties, kādus laikus ir piedzīvojuši, kad uz ielām bija jāstaigā arī ģērbtiem šādi.

foto: AMA / MEGA / Vida Press
Selfijs aizsargmaskā piemiņai.

Pāris, kas ir precējies kopš 2007. gada, Venēcijā jutās kā visparastākie tūristi, un ar interesi aplūkoja mazās šaurās ieliņas, ēku arhitektūru un kanālus, kas caurvij neparasto pilsētu. Abi atmiņas iemūžināja gan ar digitālo kameru, gan mobilo tālruņu palīdzību.

foto: AMA / MEGA / Vida Press
Futbola cienītājam pat maska ar savas iecienītās komandas „Celtic F.C.” logo.

Bijusī modele Penija Lankastere ceļojumam bija izvēlējusies midi garuma vasaras kleitu zaļā krāsā ar ziedu apdruku, savukārt dzīvesbiedrs devis priekšroku baltas krāsas kreklam ar taurenīšiem un šortiem. Savukārt zaļi balti strīpaino masku acīmredzot rokeris bija pieskaņojis sievas tērpam. Stjuarta masku rotāja viņa iemīļotās futbola komandas „Celtic F.C.” logo. Penija bija devusi priekšroku maskai ar leoparda printu.

Rokera Roda Stjuarta kuplā ģimene atpūšas Havaju salās

gallery icon
41

Pāra brīvdienas Venēcija joprojām turpinās.

Šādas sejas maskas izvēlas pasaules valstu līderi

Lai izvairītos no vīrusa plašākas pārneses sabiedrībā, sejas maskas pandēmijas laikā valkā ne tikai "parastie mirstīgie". Arī pasaules valstu līderi ...

gallery icon
26

Maikls Džeksons un viņa maskas

gallery icon
29

Spridzīgi, krāsaini un biedējoši. Pandēmijas laika sejas maskas pasaulē

Spridzīgi, krāsaini un biedējoši. Pandēmijas laika sejas maskas pasaulē

gallery icon
59