Eltons Džons un viņa bijusī sieva Renāte Blauela

Slavenības
2020. gada 28. augustā, 17:17

Eltona Džona bijusī sieva runā par pašnāvības mēģinājumu; mūziķis apgalvo - Renāte tikai alkst viņa naudas

Jauns.lv

Mūziķis Eltons Džons saniknoti reaģējis uz savas bijušās sievas Renātes Blauelas publisko paziņojumu, kurā viņa izstāsta, ka centusies atņemt sev dzīvību, kad vīrs abu medusmēneša trešajā dienā paziņojis, ka šī laulība lemta neveiksmei.

Eltona Džona bijusī sieva runā par pašnāvības mēģi...
foto: CAMERA PRESS/Mike Anthony / Vida Press
Jau krietni pēc šķiršanās Eltons intervijās atzinis, ka esot sapratis, ka ir homoseksuāls vēl pirms laulības ar Renāti...
Jau krietni pēc šķiršanās Eltons intervijās atzinis, ka esot sapratis, ka ir homoseksuāls vēl pirms laulības ar Renāti...

73 gadus vecais britu komponists un dziedātājs sers Eltons Džons apgalvo, ka Renāte alkstot tikai viņa naudas un vēlas „publiski aptraipīt viņa vārdu”.

foto: Alan Davidson/Shutterstock/ Vida Press

Renāte, kura ar Eltonu Džonu bija precējusies laika posmā no 1984. gada līdz 1988. gadam, apliecina, ka centusies izdarīt pašnāvību, kad vīrs viņai Sentropēzas medusmēneša trešajā dienā paziņojis, ka laulība neizdosies.

foto: Mirrorpix / Vida Press

Vācu ierakstu inženiere pastāstījusi, ka steidzami nogādāta slimnīcā, kur viņai veikta kuņģa skalošana. Viņa apgalvo, ka Eltons ne reizi nav apmeklējis viņu slimnīcā, bet pēc izrakstīšanās tūlīt pat ar visu bagāžu nogādājis pa taisnāko ceļu no slimnīcas palātas uz lidostu.

Eltons Džons ar ģimeni Romā

Mūziķis Eltons Džons ar laulāto draugu kinorežisoru Deividu Fērnišu un dēliem Zahariju un Eliju bauda pavasara brīvdienas Romā.

Par spīti vētrainajam sākumam abu laulība tomēr ilga četrus gadus. Jau krietni pēc šķiršanās Eltons intervijās izteicies, ka esot sapratis, ka ir homoseksuāls, vēl pirms laulības ar Renāti...

Tā precējās Eltons Džons

Tieši deviņus gadus pēc civilo partnerattiecību reģistrēšanas sers Eltons Džons un Deivids Fērnišs noslēdza likumīgu laulību. Viņu kāzas apmeklēja arī ...

Renātes liecība iekļauta otrdien tiesā iesniegtajos dokumentos, ko Blauelas kundze iekļāvusi kā daļu savā prasībā par zaudējumu atlīdzību triju miljonu sterliņu mārciņu apmērā. Prāva pret Eltonu Džonu uzsākta par to, ka viņš publiski apspriedis abu laulību.

Eltons Džons ar partneri Deividu Fērnišu Cilvēktiesību kampaņas pasākumā Vašingtonā

Sers Eltons Džons ar civilpartneri Deividu Fērnišu 18. gadskārtējā Cilvēktiesību kampaņas rīkotajā pasākumā Vašingtonā. Viņi godināti par ieguldīto darbu cīņā ...

Taču mūziķa advokāte Dženija Afija oficiālajā paziņojumā norādījusi: „Eltons vienmēr ir respektējis Renātes privātumu un turpinās to darīt.”

Eltons Džons ar vīru un bērniem Francijā

Eltons Džons ar vīru un bērniem Francijā

„Ir daudz atspoguļots, ka viņu laulība bija cieņas pilna, un attiecības, kādas Eltons un Renāte izveidoja pēc šķiršanās turpināja būt laipnas, cieņpilnas un godpilnas arī visu nākamo 30 gadu garumā.”

Sers Eltons Džons rāda pliku dibenu

Sers Eltons Džons rāda pliku dibenu

„Secināts, ka šajā laikā Renāte Eltonam vairākkārt rakstījusi sirsnīgas vēstules.”

„Mūs arī pārsteidz, ka šī prasība ir vērsta uz privātumu. Renāte ir izvēlējusies celt publisku prasību (lai gan varēja saglabāt konfidencialitāti) par laulības laikā pieredzēto, kas ir pretrunā visai lietas būtībai.”

Eltona Džona ekstravagantā kurpju kolekcija

Eltonam Džonam patīk koši un stilīgi apavi. Tādu viņa īpašumā ir ļoti daudz.

„Tas tikai parāda šīs prasības patieso mērķi, kas ir iegūt lielu naudu no Eltona, un publiski aptraipīt viņa vārdu ar nepatiesībām.”

Pēc šķiršanās astoņdesmito gadu beigās bijušais laulātais pāris piekrita publiski nerunāt par šķiršanās iemesliem, un Blauelas kundze izvēlējās dzīvot privātu dzīvi prom no sabiedrības uzmanības.

Eltona Džona koncerts “Arēnā Rīga” 2016. gada 15. novembrī.

Eltona Džona koncerts "Arēnā Rīga"

Eltona Džona koncerts “Arēnā Rīga” 2016. gada 15. novembrī.

Taču viņa teic, ka abu attiecību iztirzāšana grāmatā „Me, Elton John”, kā arī epizodes filmā „Rocketman” tagad no jauna uzjundījušas sabiedrības interesi par viņu.

Saskaņā ar tiesas dokumentos teikto Blauelas kundze norāda, ka Eltonam vajadzējis zināt, ka viņai tas nodarīs emocionālas ciešanas, zinot iepriekšējās problēmas ar garīgo veselību.

Eltons Džons ar dzīvesbiedru Deividu Fērnišu un dēlu Zahariju

Savukārt Eltons Džons savai aizstāvībai izteicies, ka neko nav zinājis par bijušās sievas garīga rakstura problēmām, un piebildis, ka nekas no viņa teiktā, nav līguma pārkāpums.

Eltons Džons amzierējas ar dēliņu Zahariju