Slavenības
2020. gada 20. augusts, 05:22

Leģendārā Holivudas zvaigzne Mikijs Rurks licis rezervēt sev vietu Ukrainas kapos

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne, amerikāņu aktieris Mikijs Rurks vēlas, lai viņu apglabātu Ukrainā. 67 gadus vecais prēmijas "Zelta globuss" un BAFTA laureāts, prēmijas "Oskars" nominants nosūtījis savu labo roku – Dmitriju Kornečuku – uz ciemu Ukrainā, lai viņš slavenībai rezervētu vietu kapos.

Speciāli no Losandželosas uz Zagorci ciemu atlidoja Mikija Rurka personīgais asistents. Taču vieta, kurā gribēja tikt apglabāts aktieris, jau ir aizņemta.

Zagorcas ciematā dzīvo Dmitrija Kornečuka vecmāmiņa Lidija. Viņa mazdēlu nebija redzējusi sešus gadus un priecājās par atkalsatikšanos. Dmitrijs dzīvo Losandželosā blakus Mikijam Rurkam. Viņš seko līdzi filmēšanas procesam un veic citus asistējošus darbus.

Sešu gadu laikā abi kļuvuši ne tikai par kolēģiem, bet arī labiem draugiem, atsaucoties uz ārvalstu tabloīdiem, vēsta "Postimees". Savu slaveno draugu Dmitrijs dažreiz pacienā ar tradicionāliem ukraiņu ēdieniem un priecē ar stāstiem par dzimto ciemu.

Lai gan aktieris ir apbraukājis teju visu pasauli, ciemats Ukrainā uz viņu atstāja pamatīgu iespaidu. "Es teicu Dmitrijam, kad nomiršu, nevēlos, lai mani apglabā šeit. Viņš rādīja, kur ir apglabāts viņa vectēvs un vēlos, lai mani apglabātu tur," sacījis Mikijs Rurks.

Tagad aktierim ir 67 gadi, un viņš turpina strādāt. 2019. gadā Rurks filmējās amerikāņu trillerī "Adverse".

Mikijs Rurks 2019. gada septembra sākumā

gallery icon
7