Slavenības
2020. gada 8. augusts, 08:36

Dženifera Gārnere šķiras no Džona Millera, jo kā brīva sieviete esot laimīgāka

Jauns.lv

Izirušas Holivudas zvaigznes Dženiferas Gārneres divus gadus ilgās attiecības ar uzņēmēju Džonu Milleru. Aktrise nolēmusi „pielikt tām punktu” un atzinusi, ka jūtas laimīgāka, esot brīva sieviete.

foto: ZUMA Press / MEGA / Vida Press
Džons Millers.

Dženiferai Gārnerei un Džonam Milleram pašizolācijas laiks nav nācis par labu savstarpējām attiecībām. Viņi nu pieskaitāmi tiem slavenajiem pāriem, kas koronavīrusa karantīnas laikā pieņēmuši lēmumu šķirties. Turklāt Holivudas aktrise tagad atzinusi, ka šis lēmums bijis vispareizākais, jo pēc šķiršanās viņa jūtas daudz laimīgāka, esot kā brīva sieviete.

foto: Katrina Jordan/Sipa USA/ Vida Press
Dženifera Gārnere ar bērniem Violetu, Serafinu un Semjuelu 2018. gadā.

Lēmumu par šķiršanos no 42 gadus vecā Millera pieņēmusi 48 gadus vecā Holivudas aktrise. Kāds no paziņām izdevumam „Hollywood Life norādījis: „Šķiršanās nebija dramatiska. Tā notika jau pirms kāda laika. Viņa juta, ka ir nepieciešams spert šādu soli un to izdarīja. Vismaz šobrīd viņa jūtas laimīgāka, ja ir viena. Džena jūtas labi, patiesībā lieliski.”

foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Dženifera Gārnere ar bērniem Violetu, Serafinu un Semjuelu un viņa četrkājaino mīluli kaķi ratiņos pastaigas laikā Losandželosā šā gada aprīlī.

Par pāra attiecībām plašākā sabiedrībā sāka runāt 2018. gada augustā. Tolaik izskanēja minējums, ka abi ir kopā jau vairākus mēnešus.

foto: BACKGRID/All Over Press/Vida Pre/ Vida Press
Džons Millers.

Džons Millers plašākai sabiedrībai bija absolūti nepazīstams. Pilnīgi pretstatā Dženiferas bijušajam vīram Holivudas aktierim Benam Aflekam, kurš bija tikpat atpazīstams kā viņa pati.

foto: X17online.com/All Over Press/Vid/ Vida Press
Dženifera ar jaunākajiem bērniem.

Vienīgais, kas bija zināms par Milleru, ka viņš iepriekš bijis precējies un viņam ar bijušo sievu Kerolainu Kempbelu ir divi kopīgi bērni.

foto: BACKGRID/All Over Press/Vida Pre/ Vida Press
Džons Millers ar saviem bērniem aizvadītā gada nogalē.

Gārnere un Millers pirmo reizi redzēti izejam sabiedrībā kopā mēnesi pēc tam, kad plašsaziņas līdzekļos parādījās informācija par abu romantiskajām attiecībām. Paparaci nofotografējuši pāri apmeklējam teātri.

Abi bija viens otra tik ļoti pārņemti, ka paklīda runas par iespējamu saderināšanos, lai gan viņu attiecības tolaik ilga vien dažus mēnešus. Taču gredzentiņš uz Dženiferas zeltneša tā arī neparādījās.

2019. gada janvārī kāds vārdā nenosaukts pāra paziņa apgalvoja: „Džena ir ārkārtīgi laimīga kopā ar savu draugu Džonu Milleru.”

„Džons liek justies viņai brīnišķīgi. Taču viņai vislabāk patīk tas, ka viņš ir parasts cilvēks un nav no šovbiznesa aprindām,” papildināja paziņa.

Dženifera Gārnere pat bez kosmētikas izskatās jaunāka par saviem gadiem

Dženiferai Gārnerei ir 42 gadu, taču pat bez kosmētikas un ar brillēm viņa izskatās jaunāka par saviem gadiem. Losandželosas lidostā ...

gallery icon

Visu attiecību laiku pārim izdevās savas jūtas pasargāt no publicitātes, taču tas nav saudzējis attiecības no jūtu apdzišanas un vēlmes turpmāk doties šķirtus ceļus.

Bens Afleks un bārda

gallery icon

Šīs bija Gārneres pirmās attiecības pēc oficiālās laulības šķiršanas no vīra un savu trīs bērnu tēva Bena Afleka.