foto: Juris Vaidakovs
Pilnībā izpārdots! "Bermudu divstūris” piepilda "Saulrieta koncertu” pludmali Mārupē. FOTOREPORTĀŽA
"Bermudu divstūris" Mārupē.
Mūzika
2020. gada 6. augusts, 13:12

Pilnībā izpārdots! "Bermudu divstūris” piepilda "Saulrieta koncertu” pludmali Mārupē. FOTOREPORTĀŽA

Jauns.lv

Šķiet, šaubu nav, ka šobrīd par visu paaudžu populārāko grupu var uzskatīt "Bermudu divstūri”. Jo tieši uz viņu uzstāšanos "Saulrieta koncertos”, kas nu jau trešo vasaru notiek aktīvās atpūtas centrā "JIP Mārupīte”, pirmo reizi šajā sezonā bija pilnībā izpārdotas visas biļetes!

"Bermudu divstūris" un "Pirmais kurss" Saulrieta koncertā

"Bermudu divstūris" un "Pirmais kurss" Saulrieta koncertā atpūtas un izklaides kompleksā JIP Mārupīte 2020.gada 5. augustā.

gallery icon
91

Tik daudz ļaužu Mārupē nepulcēja pat grupas "Pērkons” un "Eolika” – lai ierastos "Saulrietu koncertu” norises vietā, automašīnu rinda stiepās pat vairāk nekā kilometra garumā! Turklāt šoreiz pat speciāli tika uzbūvēta krietni vien lielāka skatuve. Vispirms uz tās kāpa grupa "Pirmais kurss”, pēc kura publiku uzsildīja "Transleiteris", un tad pamatīgu ballīti iekurināja "Bermudu divstūris”. Pasākumu vadīja Dailes teātra aktieris Imants Strads.

Līdz „Saulrieta koncertu” sezonas noslēgumam palikušas vēl trīs trešdienas, tajās uzstāsies Antra Stafecka un "Otra puse”, Normunds Rutulis, "Singapūras satīns”, "Dziļi violets”, bet sezonu noslēgs "Mazais princis”, "Carnival Youth” un "Keksi”.