Markus Riva Grieķijā 2020. gada vasarā

Markus Riva Grieķijā 2020. gada vasarā

gallery icon
22
Slavenības
2020. gada 2. augusts, 05:58

Markus Riva saņem pārmetumus par ceļošanu uz Grieķiju

Jauns.lv

Dziedātājs, modelis un dīdžejs Markus Riva, īstajā vārdā Miķelis Ļaksa, pēc Covid-19 izraisītās ārkārtējās situācijas laika, kad vairākus mēnešus lielākoties uzturējās savā mājvietā, beidzot devies savā ilgi gaidītajā ceļojumā uz Grieķiju.

Mūziķis žurnālam "Kas Jauns" atzinis, ka sapnis par ceļojumu uz Grieķiju viņam bijis jau sen, un nu to viņš arī piepildījis. “Lai arī mans ceļojums uz Grieķijas salu Krētu bija vien piecas dienas ilgs, es Grieķiju ļoti iemīlēju. Klimats un dabas skati ir neatkārtojami! Baudīju īstu vasaru, vēroju saullēktus un peldējos neskaitāmas reizes dienā, tāpat ēdu augļus un vienkārši atpūtos skaistajās pludmalēs. Patīkami pārsteigts biju par to, ka tūristu bija ļoti maz. Līdz ar to man bija iespēja izbaudīt vienkāršu Krētas ikdienas dzīvi, bez tūristu pūļiem. Devos arī ekskursijās un pabiju Zeva alā,” pastāsta mūziķis un TV šova "X faktors" vadītājs.

Viņš gan atzīst, ka pēc ceļojuma saņēmis arī kritiskas piezīmes. “Sociālajos tīklos pie manis ievietotajiem attēliem no ceļojuma Grieķijā cilvēki nevairījās komentēt, ka tādu kā es dēļ šis vīruss arī nekad neizzudīs, jo esmu Covid-19 potenciālais pārnēsātājs. Es gan uz šiem komentāriem nereaģēju un neņemu vērā, jo zinu – cilvēki un viedokļi vienmēr būs dažādi,” smaidot teic Markus Riva.

Citas interesantākās ziņas lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!