Mūzika
2020. gada 21. jūlijā, 14:44

Hip hop apvienības “Kreisais Krasts” dalībnieks Stepanovs velta dziesmu MMA cīkstonim Vesnenokam, kurš tika sašauts vēderā

Jauns.lv

Hip hop apvienības “Kreisais Krasts” (KK) dalībnieks, Deniss Stepanovs videoklipā savai jaunajai dziesmai – “Labs Skats” atklāj kādu īpašu stāstu, kas ir veltījums Denisa draugam, MMA cīkstonim – Daņikam Vesnenokam, kurš izcīnījis savu otro iespēju dzīvei un pierādījis, ka ar apņēmību un iekšējo spēku var atgriezties profesionālajā sportā arī pēc traģēdijas.

Hip hop apvienības “Kreisais Krasts” dalībnieks St...

Deniss, paralēli mūzikai, nopietni nodarbojas ar MMA cīņu un tieši tā arī iepazina savu draugu, vienu no šī brīža vadošajiem MMA cīkstoņiem – Daņiku Vesnenoku. Daņiks šobrīd jau profesionāli aizvadījis 12 cīņas, no kurām guvis 10 uzvaras un izcīnijis Eiropas MMA čempiona titulu.

Diemžēl Daņika profesionālo karjeru pārtrauca kāds traģisks notikums, kas atklāj kriminālo aprindu aizkulises un ielu dzīves skarbo realitāti. Šī gada 17. martā konflikta rezultātā Daņiks pastāvēja par saviem tuvajiem, un par to saņēma 5 šāvienus vēderā un kritiskā stāvoklī nonāca slimnīcā. Tas ir brīnums, ka viņš izdzīvoja un viņš pats šo dienu sauc par savu otro dzimšanas dienu.

foto: Publicitātes foto
MMA cīkstonis Daņiks Vesnenoks.
MMA cīkstonis Daņiks Vesnenoks.

Deniss ar šo dziesmu vēlas izcelt Daņika spēku, neatlaidību un dzīvot gribu. Daņika mīlestība pret tuvajiem un savu aizraušanos palīdzēja viņam izdzīvot. Viņš nav padevies arī šobrīd un jau gatavojās cīņai rudenī, kurā aizstāvēs savu titulu.

Kā norāda pats Deniss: “Daņiks ir piemērs tam, kādam ir jābūt īstam vīram – viņš vienmēr izrādījis cieņu pret apkārtējiem un saviem cīņu biedriem, bet sevi un savus tuvos vienmēr aizstāvēs. Viņš nepadodas pat brīžos, kad šķiet, ka piecelties ir neiespējami”.

foto: Publicitātes foto

Arī pats Deniss aizvadīs savu otro lielo cīņu “Arēnā Rīga” 10.10.2020. “LNK Fight night” ietvaros.