Slavenības
2020. gada 15. jūlijs, 15:22

Savā pirmajā publiskajā runā Megana Mārkla dod mājienu par karaļnama pamešanas iemesliem

Jauns.lv

Savā pirmajā publiskajā uzrunā kopš aiziešanas no karaļnama Saseksas hercogiene devusi mājienu, kāpēc abi ar vīru distancējušies no britu karaļnama. Virtuālajā samitā “Girls Up Leadership” viņa vērsusies pie jaunām sievietēm visā pasaulē un aicinājusi neklusēt. Megana runājusi par izaicinājumiem, ar ko dzīvē nākas saskarties, kā arī to, ka ir jāstājas pretī tiem, kas ir pie varas.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Megana Mārkla devusi mājienu par iemesliem, kāpēc abi ar vīru princi Hariju gada sākumā pieņēma lēmumu pamest britu karaļnama oficiālo pienākumu pildīšanu.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

Savā pirmajā publiskajā uzrunā kopš karaļnama pamešanas Saseksas hercogiene pieminējusi grūtības, ar ko nākas saskarties, lai “izaicinātu” pie varas esošos pievērsties svarīgu jautājumu sakārtošanai.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

38 gadus vecā hercogiene iedrošinājusi jaunas sievietes visā pasaulē “cīnīties pret netaisnību”. Šī deviņas minūtes garā uzruna, ko demonstrēja “Girl Up 2020 Leadership” samitā, bija iepriekš ierakstīta.

Megana Mārkla apmeklē kopienas virtuvi

gallery icon
32

Dodot mājienu par savu lēmumu aiziet no karaļnama, Megana izteikusies: “Jūsu iekšējā sajūta pateiks, kas ir pareizi un kas nepareizi. Kas ir taisnīgi un kas negodīgi. Grūtākais – un man tas bija grūtākais – ir sekot savai pārliecībai ar rīcību.”

Megana un Harijs apskauj fanus Austrālijas un Jaunzēlandes vizītes laikā

gallery icon
18

“Izmantojiet savu balsi kā ieslēgtā, tā izslēgtā režīmā, lai atbalstītu viena otru. Vienmēr būs negatīvas balsis, un dažreiz šīs balsis var šķist pārāk lielas un mokoši skaļas. Trokšņa slāpēšanai jūs varat un izmantosiet pašas savas balsis. Jo tas ir tikai troksnis. Jūsu balsis ir patiesības balsis. Un cerību. Jūsu balsis var būt un tām vajadzētu būt daudz skaļākām,” savā emocionālajā uzrunā pauda Megana.

Princis Harijs un Megana Mārkla sasveicinās ar 98 gadus vecu fani

Princis Harijs un Megana Mārkla Sidnejā satiek 98 gadus veco britu karaļnama fani Dafni Dannu. Sirmā kundze Hariju satikusi Sidnejā ...

gallery icon
13

Saseksas hercogiene mudinājusi meitenes katru dienu strādāt ar sevi un mācīties pastāvēt par savu taisnību: “Pat tad, kad tas šķiet grūti un liek citiem justies neērti. Mums ir jāaizstāv pašām sevi un jāiestājas par tiem, kas no sirds cenšas būt sadzirdēti.”

Hercogiene Megana iziet sabiedrībā „saderināšanās kleitā” un ar stilīgu somiņu

gallery icon
14

Virtuālo samitu, kurā runu noturēja hercogiene Megana, “apmeklēja” aptuveni 40 000 cilvēku vecumā no 13 līdz 22 gadiem, no 172 dažādām valstīm.

Meganai Mārklai kleita par 38 sterliņu mārciņām

Saseksas hercogiene vizītei Velingtonā (Jaunzēlande) izvēlējusies draudzīgo cenu zīmola „ASOS” kleitu par 38 sterliņu mārciņām, kam pieskaņojusi „Karen Walker” trenci ...

gallery icon
13

Citu slavenu uzrunu teicēju vidū bija arī Mišela Obama – bijusī ASV pirmā lēdija.

Lietuviešu zīmola "Magic Linen" lina kleita, kuru izvēlējusies arī Megana Mārkla

gallery icon
7