Slavenības
2020. gada 15. jūlijs, 09:44

Pašnāvību izdarījis Elvisa Preslija mazdēls

Jauns.lv

Rokenrola karaļa Elvisa Preslija mazdēls pasludināts par mirušu viņam piederošajā 1,8 miljonus ASV dolāru vērtajā savrupnamā Kalifornijā. Jaunais vīrietis nošāvies draudzenes acu priekšā.

Elvisa Preslija mazdēls Bendžamins Preslijs Keofs

gallery icon

Bendžamina Keofa kaimiņi policijas pārstāvjiem pastāstījuši, ka dzirdējuši 27 gadus vecā vīrieša draudzeni kliedzam „Nedari to!”, pirms viņš agrā svētdienas rītā sašāvis sevi krūtīs.

Rokenrola leģendas Elvisa Preslija mazdēls pasludināts par mirušu paša radīta šauta ievainojuma rezultātā.

foto: Mediapunch/Shutterstock/ Vida Press
Bendžamins Preslijs Keofs ar mammu Lizu Mariju Presliju.

Portālam "DailyMail" pieejamajā audio ierakstā dzirdama Keofa kaimiņu liecība. Viņi norāda, ka blakus esošajā rezidencē vienos naktī vēl bijusi dzirdama ballēšanās, bet pēc tam ap pusčetriem naktī sieviete – kas, visticamāk, ir mirušā draudzene – kliegusi “Nedari to!”.

Ziņu portāla rīcībā nonākusi arī citu vietējo iedzīvotāju sniegtā liecība, kurā minēts, ka atbildīgo iestāžu pārstāvji notikuma vietā ieradušies ap sešiem rītā.

Viņi norāda, ka policija izjautājusi acīmredzami šokēto un izmisušo sievieti, visticamāk, Bendžamina draudzeni, tikai dažas stundas pēc jaunā vīrieša nāves.

Kaimiņš norāda: „Es varēju dzirdēt, kā pagalmā kāds ļoti skaļi runā. Es paskatījos ārā un redzēju, ka sieviete – kas acīmredzot bija viņa draudzene – ārā sarunājas ar policiju. Viņa bija tuvu histērijai un teica „Es nespēju tam noticēt.””

Viņa turpināja atkārtot „Es nespēju tam noticēt, es nespēju tam noticēt.” Viņa teica – „Es nespēju tam noticēt, ka viņš to sev nodarīs.””

Kaimiņš savu teikto papildināja, sakot: „Viņa teica „Ģimene mani ienīdīs” un „Viņi notikušajā vainos mani.” Man šķiet, viņa sajutās vainīga par notikušo... taču es nevēlos izteikt minējumus, kas būtu varējis uz to izprovocēt. Tas bija ap pulksten 6:30-7:00 no rīta. Viņi ārā sarunājās aptuveni stundu.”

Bendžamins bija Elvisa Preslija vienīgās atvases - meitas Lizas Marijas Preslijas - un viņas pirmā vīra Denija Keofa dēls. Māte pēc dēla traģiskā zaudēšanas ir „pilnībā satriekta”.

Oficiālajā paziņojumā Lizas Marijas Preslijas menedžeris Rodžers Vidinovsks Bendžaminu nosaucis par „viņas dzīves lielāko mīlestību”.

Elvisa Preslija meita un mazmeitas

Rokenrola karaļa Elvisa Preslija meita Liza Marija Preslija ar savām meitām Railiju Keofu un dvīnēm Finliju un Hārperi Lokvudām.

gallery icon

„Viņai ir pilnībā satriekta, nenomierināma un izmisusi, taču cenšas palikt stipra savu 11 gadus veco dvīņu un vecākās meitas Railijas dēļ,” teikts publiskajā paziņojumā mediju pārstāvjiem.

„Viņa dievināja šo zēnu. Viņš bija viņas dzīves vislielākā mīlestība.”

Bendžamins savas visnotaļ īsās dzīves laikā lielākoties centās izvairīties no atrašanās sabiedrības uzmanības centrā, taču tīņa vecumā puisis parakstīja piecus miljonus dolāru vērtu līgumu ar ierakstu kompāniju.

Līgumu viņš noslēdza 2009. gadā, taču karjera mūzikas jomā neizrādījās veiksmīga. Plašākā sabiedrībā par Bendžamina Keofa muzikālo daiļradi tikpat kā nekas nav zināms.

Bendžaminu sabiedrība vislabāk zināja, pateicoties viņa vizuālajai līdzībai ar slaveno vectētiņu Elvisu.