foto: Publicitātes
Kritis uz ceļiem jau pirmajā randiņā - Valters Pūce pastāsta, kā iepazinies ar savu mīļoto
Valters un Ilva viesojas Naura un Aijas sarunu šovā.
Slavenības
2020. gada 14. jūlijs, 08:58

Kritis uz ceļiem jau pirmajā randiņā - Valters Pūce pastāsta, kā iepazinies ar savu mīļoto

Jauns.lv

Čellists un grupas “Dagamba” mūziķis Valters Pūce ar savu līgavu uztura speciālisti Ilvu ir kopā jau 12 gadu. Viesojoties Naura un Aijas Brikmaņu veidotajā sarunu šovā “Ģimenes sarunājas”, kas “ReTV” un “STV Pirmā!” ekrānos būs skatāms jau šonedēļ, abi atklājuši savu amizanto iepazīšanās stāstu, kā arī to, kāpēc ar kāzām nebūt nesteidzas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Valters savu topošo dzīvesbiedri noskatījis kādā savulaik populārā mūzikas klubā. Telpa bijusi pārpildīta cigarešu dūmiem, taču caur tiem mūziķis pamanījis Ilvas profilu un steidzis iepazīties. Tiesa, šis mirklis abu atmiņās uz mūžu paliks iezīmēts ar komisku noskaņu - cenšoties piesaistīt simpātijas uzmanību, Valters neveikli aizķēries un burtiski nokritis daiļās sievietes priekšā ceļos.

Taču tas nebūt nav bijis vienīgais šāds brīdis - emocijām piesātinātāku notikumu pāris piedzīvojis ceļojuma laikā Tenerifē, kad mūziķis pēc vairāku gadu kopdzīves bija nolēmis Ilvu bildināt. Šoreiz kritiens uz ceļa izdevies daudz elegantāks un pārdomātāks, izpelnoties sirsnīgu jāvārdu. Tomēr ar kāzām gan pāris nesteidzas, jo neslēpj – tās vēlas lielas un foršas.

Kā raidījumā skatītājiem atklās Valters, viņš būtu gatavs arī vienkārši sarakstīties “zagsā”, taču mīļotās dēļ ir apņēmies nedaudz pagaidīti, līdz būs iespēja sarīkot atmiņā paliekošu laulību ceremoniju. “Nav tā, ka bērnībā esmu sapņojis, kā pērku uzvalku un eju pie altāra. Nu nav tā bijis. Bet es domāju, ka Ilvai ir," to, cik sievietēm ir svarīgas kāzas un tas, kādā kleitā viņas dodas pie altāra, akcentē mūziķis.

Kādas radošas pārmaiņas čellistam atnesis pandēmijas laiks, kādēļ viņš līgaviņai darba vietu iekārtojis blakus dzīvoklī un cik viegli sadzīvot cilvēkiem, kuri darbojas pilnīgi atšķirīgās profesionālās sfērās, uzzināsiet  “Ģimenes sarunājas” jaunākajā epizodē – jau šovakar, plkst. 19:10 kanālā “ReTV”, kā arī trešdien, plkst. 21:00 televīzijā sievietēm “STV Pirmā!”