Slavenības
2020. gada 14. jūlijs, 07:06

Tikai apakšbiksītēs un ar kruķi. Popmūzikas karaliene Madonna parāda jaunāko fotogrāfiju

Jauns.lv

Popmūzikas karaliene Madonna ir īsta meistare, ja runa ir par provokatīvām fotogrāfijām. Zvaigzne ne reizi vien saviem sociālo tīklu sekotājiem atrādījusi privātas bildītes, kurās redzama tikai apakšveļā, kas sabiedrībā raisījis visdažādākās pārdomas un diskusijas.

Madonna ar draugu Ahlamaliku Viljamsu Parīzē 2020. gada 9. martā

gallery icon

Šoreiz dziedātāja publiskojusi jaunu “karstu” attēlu – šajā fotogrāfijā Madonna pozē puskaila, krūtis piesedzot ar rokām. No apģērba popdīva ir uzvilkusi tikai biksītes un galvā uzlikusi cepuri. “Katram ir kruķis,” komentārā pie fotogrāfijas ierakstījusi mūziķe.

View this post on Instagram

Everyone has a Crutch................ 🛠

A post shared by Madonna (@madonna) on

Attēla uzņemšanas brīdī dziedātāja pati atbalstās uz viena kruķa. Vēl pavasarī Madonna pārcieta ceļa operāciju – viņai izoperēja skrimšļus. Pēc tās popzvaigzne ilgi atguvās un pārvietojās ar kruķu palīdzību.

Madonnai 60!

gallery icon

Dziedātāja vēl nav pilnībā atlabusi – aizvadītajā mēnesī, kad viņa devās atbalstīt protesta akcijas “Black Lives Matter” dalībniekus, viņa aizvien pārvietojās ar kruķiem.

Arī šoreiz Madonnas fanu viedoklis par provokatīvo fotogrāfiju dalās. Kamēr vieni centās 61 gadu veco dziedātāju kaunināt un mudināt, lai viņa nekavējoties uzvelk kaut ko mugurā, citi viņu dēvēja par karalieni un slavēja drosmi un nevainojamo figūru.