foto: no "Instagram"
"Es ar Jāni redzu kopā šo dzīvi," - Kašers pastāsta par saviem kāzu plāniem
Slavenības
2020. gada 11. jūlijs, 04:56

"Es ar Jāni redzu kopā šo dzīvi," - Kašers pastāsta par saviem kāzu plāniem

Jauns.lv

Multimākslinieks Kaspars Blūms-Blūmanis jeb Kašers nesen kā bildinājis savu draugu Jāni un sācis nopietni gatavoties kāzām. Raidījumā "Pa.Cēlums" sarunā ar žurnālisti Unu Ulmi viņš dalās savos nākotnes plānos un atklāj, kā cīnās ar kompleksiem un bērnības traumām.

foto: no "Instagram"

“Es Jāni mīlu, un man gribējās to visu nostiprināt. Es ar šo cilvēku redzu kopā šo dzīvi. Ja tu esi pārliecināts, ja nav nekādu šaubu ēnu, tad kāpēc to nedarīt tieši tagad?” savu lēmumu bildināt mīļoto pamato Kašers. Pats bildinājums ticis organizēts kā pārsteigums, un tas bijis ļoti satraucošs mirklis. Šobrīd pāris ir noteicis savu kāzu datumu – oficiālā laulību reģistrācija notiks nākamgad Dānijā un tai sekos ballīte Latvijā.

Attiecības Kašers un Jānis neslēpj, aizrautīgi dalās ar skaistiem foto savos sociālo tīklu kontos. “Mēs saprotam, ka jābūt tiem celmlaužiem, tiem karoga nesējiem, lai kaut kas mainītos. Protams, netrūkst naidīgu komentāru, bet mēs to nelaižam sev klāt, jo ir jābūt kādam paraugpārim, lai citi iedvesmotos,” intervijā uzsver Kašers.

Par lielu panākumu viņš atzīst dokumentālās īsfilmas "LGTB tu neesi viens" demonstrēšanu kanālā TV3. Tā tika veidota kā sociāls projekts, kas vērš sabiedrības uzmanību uz mobingu, īpaši geju, lesbiešu un transpersonu pārstāvju virzienā. Filma stāsta par pazemošanas ietekmi, tiek diskutēts par sekām un iespēju mobingu mazināt. “Kaut kas notiek, maziem solīšiem ejam uz priekšu un cenšamies mainīt sabiedrības attieksmi,” atzīst Kaspars.

Sarunā ar Unu viņš dalās arī pārdomās par bērnības traumu sekām, kad piedzīvoja pazemojumus no vienaudžiem un nespēja pieņemt savu izskatu. Šobrīd Kašers nopietni pievēries cepuru dizainam, izveidojot zīmolu "Bloom", un par viņa izstrādājumiem pat interesējusies dziedātājas Bejonsas stilistu komanda!

Vai viņa izvēlēsies Kašera cepuri un kādus vēl stila, skaistuma un veselīga dzīvesveida ieteikumus sarunā atklāj multimākslinieks, skaties video!