Hercogienes Megana un Ketrīna piemiņas dienas pasākumos Londonā 2019. gadā

gallery icon
Slavenības
2020. gada 8. jūlijs, 05:55

Zināms, ar ko tad sākās hercogieņu Meganas un Ketrīnas ķildas un nesaskaņas

Gundega Oliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Jau kopš brīža, kad princis Harijs ģimeni iepazīstināja ar savu izredzēto, aizsākās baumas, ka Megana Mārkla un Kembridžas hercogiene Ketrīna ir pilnīgi pretstati, nespēj saprasties un viena otra uztverot kā sāncensi.

Īsi pēc prinča Harija un Meganas Mārklas kāzām plašsaziņas līdzekļus sasniedza vēsts, ka līgava esot saraudinājusi Ketrīnu. Kembridžas hercogiene vedusi meitu – princesi Šarloti – uz līgavas māsas kleitas pielaikošanu, un tur satikusi arī Meganu. Pēc tam Ketrīna telpas pametusi asarām acīs. Kleitas laikošana notikusi dažas nedēļas pirms karaliskajām kāzām, un tajā piedalījusies arī pati līgava. Megana savai lielajai dienai vēlējusies „visu to labāko”, taču laikošanas process neesot ritējis pēc viņas iecerētā plāna, – kāda zinātāja teikto citē laikraksts "The Sun".

Žurnāls "Tatler" raksta, ka hercogiene Ketrīna ierosinājusi – līgavas māsām, to skaitā arī princesei Šarlotei, vajadzētu vilkt zeķbikses. Megana pret to iebildusi. Ketrīna pirms trīs nedēļām bija laidusi pasaulē savu trešo bērnu princi Luisu un vēl bija ļoti emocionāla. Parasti mierīgā un ļoti nosvērtā hercogiene šoreiz izplūdusi asarās.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem ceļā uz baznīcu 2019. gada 25. decembrī

gallery icon

Britu karaliskajās kāzās līgavas māsām vienmēr kājās bijušas zeķbikses. To varēja vērot hercogienes Ketrīnas kāzās 2011. gadā, kā arī princeses Eiženijas kāzās 2018. gada nogalē un pat Ketrīnas māsas Pipas Midltones kāzās 2017. gadā.

Tomēr kāzās līgavai pieder galavārds, tāpēc viss noticis pēc Meganas prāta. Karaļnama reportieri izsaka minējumu, ka šī „zeķbikšu sāga” esot aizsākums visām turpmākajām abu hercogieņu nesaskaņām.

Par hercogieņu nevēlēšanos dzīvot kaimiņos, par abu dāmu uzspēlēto draudzību un to, kamdēļ abas pat nesveicinās, lasiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!