Slavenības
2020. gada 6. jūlijs, 15:40

Rakstniece princi Hariju un Meganu Mārklu pielīdzina Hitleram

Jauns.lv

Rakstniece un realitātes šova zvaigzne lēdija Kolina Kempbela intervijā radio programmai “Access All Areas” Meganu Mārklu un princi Hariju savā uzvedībā pielīdzinājusi Ādolfam Hitleram.

Lēdija Kolina Kempbela

gallery icon
28

Lēdija Kolina Kempbela, kas reiz kādas intervijas laikā apgalvoja, ka seksuālajos noziegumos vainotais Džefrijs Epšteins nebūt neesot pedofils, tagad nākusi klajā ar atklāsmi par Saseksas hercogu pāri. Sarunā ar “FUBAR Radio” programmas “Access All Areas” vadītājiem Džoannu Šimonaidu un Stīvenu Lengu, šī sieviete Meganu Mārklu un princi Hariju salīdzinājusi ar kādreizējo nacistu līderi Ādolfu Hitleru.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

“Man nav šaubu, ka viņi paši uzskata, ka visu dara pareizi, taču mums jāatceras, ka vēsturē ir pārpārēm personību, kas arī domāja, ka dara labu cilvēcei,” Kempbela izteikusies par Saseksiem. “Es varu pieminēt kaut vai Ādolfu Hitleru, neliekot gan ar viņiem vienlīdzības zīmi.”

foto: Mirrorpix / Vida Press
Lēdija Kolina Kempbela savā 70. dzimšanas dienā.

“Ādolfs Hitlers domāja, ka dara labu pasaulei. Mao Dzeduns, kurš nogalināja simtiem miljonu cilvēku, – arī viņš uzskatīja, ka rīkojas pareizi,” salīdzinājusi Kempbela.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

Rakstniece un TV personība esot pārliecināta, ka nelaiķe princese Diāna noteikti nebūtu atbalstījusi jaunākā dēla un viņa sievas lēmumus.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54

“Diāna, pat par spīti visām neveiksmēm, bija ļoti karaliska,” norādījusi Kempbela, piebilstot, ka princese noteikti “būtu šausmās”, uzzinot, ka dēla ģimene vēlas atteikties no karalisko pienākumu pildīšanas un uzsākt finansiāli neatkarīgu dzīvi.

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon
36

Kempbela uzskata, ka Meganai ir “pievērsta pārāk liela uzmanība” un viņa ir “tēva izlutināta meitiņa”. Rakstniece ir pārliecināta, ka Megana jau no paša sākuma bija izplānojusi, ka pārim jādzīvo Losandželosā, lai gan princis publiski to vienmēr ir noliedzis.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

Kempbela arīdzan izteikusi minējumu, ka pāris publicitātes nolūkos pats nopludinot informāciju par sevi medijiem.

Megana Mārkla ar tēvu Tomasu

Megana Mārkla ar tēvu Tomasu.

gallery icon
7

“Goda vārds, neesmu redzējusi kādu, kurš “izvarotu” savu privātumu tādā mērā, kā viņi to dara ik dienas,” piebildusi šerpā lēdija.

foto: ITV/Shutterstock/ Vida Press
Lēdija Kolina Kempbela šovā “I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here”.

70 gadus vecā lēdija Kempbela 2015. gadā piedalījusies realitātes šovā “I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here”. Viņa ir Jamaikā dzimusi britu rakstniece, sabiedrības dāma, TV un radio personība. Viņa sarakstījusi un izdevusi četras grāmatas par britu karalisko ģimeni. To skaitā ir grāmata par princesi Diānu – “Diana, Princess of Wales”, ko laikraksts “The New York Times” ierindoja 1992. gada bestselleru skaitā. Kempbela sarakstījusi arī grāmatu par karalieni Māti – “Queen Elizabeth The Queen Mother”.

foto: CAMERA PRESS/James Veysey / Vida Press
Lēdija Kolina Kempbela ar pašas sarakstīto grāmatu par Karalieni Māti.