"Greja piecdesmit nokrāsu" zvaigzne nopērk māju Holivudā. FOTO
„Greja piecdesmit nokrāsu” galvenās lomas atveidotājs aktieris Džeimijs Dornans iegādājies māju Holivudā, kaimiņos Vinsam Vonam un „Harija Potera” zvaigznei Tomam Feltonam.
2016. gada 25. septembris, 10:28

"Greja piecdesmit nokrāsu" zvaigzne nopērk māju Holivudā. FOTO

Jauns.lv

Ziemeļīrijā dzimušais aktieris Džeimijs Dornans (34), kuram atpazīstamību atnesa Kristjena Greja loma filma „Greja piecdesmit nokrāsas”, pārcēlies uz okeāna pretējo krastu un iegādājies sev un ģimenei māju Holivudā.

Aktieris Džeimijs Dornans iztērējis 2.843 miljonus ASV dolāru par četru guļamistabu māju Holivudhilsā.

Šī 233 kvadrātmetru lielā māja celta aizvadītā gadsimta piecdesmito gadu nogalē. To projektējis atzītais arhitekts Edvards H. Fikets. Dornanam kaimiņos dzīvo tādas slavenības kā aktieris Vinss Vons un „Harija Potera” filmu zvaigzne Toms Feltons.

Šis nav vienīgais smalkais īpašums, kas pateicoties dalībai erotiski piesātinātajā filmā, tagad ir pa kabatai aktierim Dornanam. Pērn viņš Glosteršīras grāfistē Anglijā iegādājās 17. gadsimtā celtu piecu guļamistabu īpašumu, samaksājot par to 1 950 000 sterliņu mārciņu jeb vairāk nekā 2.6 miljonus ASV dolāru.

Starp citu, arī grāmatas autore E.L. Džeimsai Grejs palīdzējis tikt pie glauna īpašuma. Par ienākumiem, ko nesis romāns un filma, rakstniece nopirkusi 7.25 miljonus ASV dolāru vērtu villu Rietumholivudā.

Kopš 2013. gada 27. aprīļa Džimijs Dornans ir precēts vīrs. Viņš par sievu apņēmis angļu aktrisi un mūziķi Amēliju Vorneri. Tā paša gada novembrī pasaulē nāca pāra pirmā meita. Šā gada februārī ģimene pasaulē sagaidījusi otru bērnu – arī meitiņu.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press