foto: no privātā arhīva (Linda Liepiņa)
Madara Kiviča paziņo, ka gatava palīdzēt bijušajam vīram un gaidāmajam mazulim; Andra jaunā sieva Liene nepaliek atbildi parādā
Madara Kiviča.
Slavenības
2020. gada 1. jūlijs, 15:35

Madara Kiviča paziņo, ka gatava palīdzēt bijušajam vīram un gaidāmajam mazulim; Andra jaunā sieva Liene nepaliek atbildi parādā

Jauns.lv

Andra Kiviča bijusī sieva Madara šonedēļ intervijā žurnālam "Kas Jauns" paudusi apņēmību palīdzēt muzikanta jaunajai sievai Lienei un viņu gaidāmajam mazulim, ja būs tāda vajadzība. To nu komentējusi arī Liene, sakot, ka pati jau arī esot pieskatījusi Madaras un Andra meitas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vaicāta, kāda ir viņas attieksme pret to, ka bijušā vīra jaunajā ģimenē jau drīzumā pasaulē nāks bērniņš, Madara intervijā atbild: "Tas uz mani neattiecas, jo tā vairs nav mana dzīve un ģimene. Kristofers (Kiviča dēls no attiecībām ar Danu Dombrovsku, kurš ir jau padsmitgadnieks) man bija tuvāks, jo bieži bija pie mums, bet jaunās ģimenes notikumi mani neskar. Lai šis bērniņš aug vesels, lai viņam viss labi. Protams, ja būs kādreiz kāda nepieciešamība, es neatteikšu un palīdzēšu.

Ja, piemēram, Andris būs tālu koncertos un Lienei vajadzēs piena maisījumu bērna ēdināšanai, es to aizvedīšu.

Citādi tur nejaucos, jo tā vairs nav mana dzīve. Viņš ir manu meiteņu tētis, ar to arī viss beidzas."

Sociālās saziņas tīklā "Instagram" kāds no Lienes sekotājiem pavaicājis, ko tad viņa domā par šo Madaras sacīto. Uz to nu Kiviča atbildējusi: "Šāds jautājums - par palīdzēšanu man - nekad nav bijis iekļauts dienas kārtībā, tāpēc esmu izbrīnīta. Es neesmu no cilvēkiem, kas lūdz palīdzību, vēl jo vairāk - parasti ar bērniem palīdzu es, taču neafišēju to. Tomēr paldies, novērtēju."

Liene atklāj, ka labprāt pieskata Andra un Madaras meitenes, kad nepieciešams, palīdz un nekad neatsaka: "Atbalstu, kā vien varu un darīšu to vienmēr."

Kiviča norāda, ka nav atteikusi palīdzēt laikā, kad Andra meitu mamma Madara bija sasirgusi, lai gan riskēja saslimt arī pati, būdama bērna gaidībās. "Mums ar meitenēm ir siltas un tuvas attiecības, par ko man prieks," piebilst Liene.

Andra, Lienes un Čipša Kiviča dzīves ainiņas 2020. gada pavasarī

Andra, Lienes un Čipša Kiviča dzīves ainiņas 2020. gada pavasarī.

gallery icon
28

Visu Madaras interviju par viņas dzīvi pēc šķiršanās lasiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās