foto: Instagram
"Pasaules skaistākā sieviete" puskaila pozē baseinā, samulsinot pat viskvēlākos fanus
Bella Hadida atpūšas savā ģimenes rančo.
Slavenības
2020. gada 30. jūnijs, 17:47

"Pasaules skaistākā sieviete" puskaila pozē baseinā, samulsinot pat viskvēlākos fanus

Jauns.lv

23 gadus vecā modele Bella Hadida kārtējo reizi nolēma atrādīt savu nevainojamo figūru, liekot pie ekrāniem pielipt daudzu fanu skatieniem. Meitene savā „Instagram” profilā parādīja vairākus pikantus kadrus, no kuriem karstā vasara Pensilvānijā kļuvusi vēl tveicīgāka.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Instagram" ainiņas no supermodeles Bellas Hadidas ikdienas

gallery icon
59

Bella bija devusies uz ģimenes rančo, kur ļāvās saules stariem, nekautrējoties sauļoties bez krūštura. Modele bija izgūlusies uz milzīga piepūšama matrača, vēsta "Daily Mail". Fotogrāfijā viņa pozēja tādos leņķos, ka pat visnoturīgākajiem skatītājiem sejā parādās vaigu sārtums – tik tikko pamanāmās bikini svītriņa, šķiet, nemaz neko nepiesedza.

foto: Instagram
Bella Hadida atpūšas savā ģimenes rančo.

Hadidai ar to nebija gana, tāpēc viņa publicēja vēl vairākas fotogrāfijas, kur līdzās ziedu pušķim pozē caurspīdīgā kleitā, kas uzvilkta uz kaila ķermeņa. Fani nekavējoties sāka apbērt viņu ar komplimentiem. Starp tiem, kuri apbrīno modeles skaistumu, bija arī populārā fotogrāfe  Zoija Grosmane un modele Emīlija Ratajkovski.

foto: Instagram
Bella Hadida ar puķu pušķi.

"Īsta lellīte", rakstīja emrata.

"Bella, tu esi tik skaista," komentēja zoeygrossman.

"Karaliene," rakstīja mialedesma__

Bella Hadida ir amerikāņu modele, kura dzimusi Losandželosā. Viņa devusies savas mātes pēdās, izvēloties līdzīgu profesiju. Nesen Bellu nodēvēja par skaistāko sievieti pasaulē, vēsta "The Sun".

Supermodele Bella Hadida ikdienā un modeles gaitās

gallery icon
128

Modelei Bellai Hadidai misēklis ar tērpu

Modele Bella Hadida 2017. gada Kannu kinofestivāla atklāšanas vakaram izvēlējusies pēc pasūtījuma darinātu modes nama „Alexandre Vauthier” kleitu.

gallery icon
26

Bella Hadida ikdienā un modes skatē

Bella Hadida ir viena no „Victoria’s Secret” modelēm. Arī brīvdienās viņai patīk izradīt nevainojamo figūru miniatūros bikini un fotogrāfijas publiskot ...

gallery icon
23

Modelei Bellai Hadidai Kannu kinofestivālā nedienas ar kleitu

19 gadus vecā amerikāņu modele Bella Hadida Kannu kinofestivālā apmeklēja filmas „The Unknown Girl” pirmizrādi ģērbusies modes nama „Alexandre Vauthier” sarkana ...

gallery icon
23