Slavenības
2020. gada 29. jūnijs, 14:59

Agnese Vīksniņa atradusi "pārziemošanas bāzi" un tirgo Rīgas dzīvokli

Jauns.lv

Deju pasniedzēja un jogas praktiķe Agnese Vīksniņa, šķiet, Latvijā atgriezies negrasās. Viņa ir atradusi vietu "pārziemošanas bāzei" un grib notirgot Rīgas dzīvokli.

Agnese Vīksniņa Ēģiptē

Agnese Vīksniņa Ēģiptē 2020. gada pavasarī.

gallery icon
24

Kā jau ziņots, Amala Agnese Vīksniņa janvārī devās ceļojumā uz Āfriku. Sapratusi, ka koronavīrusa pandēmijas dēļ mājupceļš apgrūtināts, Agnese nolēma palikt Ēģiptē un joprojām ir tur. Vēl nesen žurnālam "Rīgas Viļņi" jokdaris Andris Freidenfelds jeb Fredis, kuru ilgu laiku saistījušas attiecības ar Agnesi, izteica cerību, ka draudzenei mājupceļš jau tuvu. „Parasti mums ir tā, ka vasarā vai rudenī kaut kur aizbraucam kopā, bet ziemu un agrīno pavasari, kas viņai ļoti nepatīk, Agnese pārlaiž vai nu Indijā, vai Ēģiptē, kā tagad.” Fredis priecājās, ka Agnese šoreiz nav aizbraukusi uz Indiju, jo tad viņam nāktos uztraukties vēl vairāk. „Neziņa kā kara stāvoklī: viņa tur, Dahabā, es – šeit. Bet ceram, ka mājupceļš ir jau tuvu,” teica Fredis.

Andris Freidenfelds un viņa mīļotā sieviete Agnese Vīksniņa

Radio SWH dīdžejs Andris Freidenfelds jeb Fredis ar jogas pasniedzēju Agnesi Vīksniņu ir kopā jau desmit gadus.

gallery icon
8

Taču Vīksniņa nu sociālās saziņas tīklā "Facebook" ievietojusi dzīvokļa pārdošanas sludinājumu, norādot, ka esot atradusi vietu "pārziemošanas bāzei". Un tamdēļ pārdod "dzīvokli Mežciemā ar privātmājas fīlingu - skats uz mežu un uz baznīcu".

Komentāros gan Vīksniņa norādījusi, ka tas ir viņas mātes dzīvoklis. Tāpat viņa piebilst, ka "man Latvijā vēl baigi daudz visādu foršu smagumu, tā kā nekur tālu un ilgi un pavisam neaizlidošu". Un saka - "viss kārtībā, es jau daudz dzīvoju un arī strādāju Latvijā".

Fredis izrāda savu mājas bibliotēku

gallery icon
30

Seriāla "Lielie Muļķi" otrās sezonas filmēšanas aizkulises

Seriāla "Lielie Muļķi" otrās sezonas filmēšanas aizkulises.

gallery icon
117