Mūzika
2020. gada 19. jūnijs, 11:40

Noklausies - Fredis un “Los Taburetos” priecē ar skanīgu hitu “Pusi, Pusi”

Jauns.lv

Iesildoties gadskārtējām saulgriežu lustēm “Saulgriežņu Ņuga 2020”, kas šogad pirmo reizi priecēs ne tikai "Radio SWH" klausītājus, bet arī kanāla "360TV" skatītājus, mūziķis un jokdaris Andris Freidenfelds jeb Fredis kopā ar grupu “Los Taburetos” piedāvā skanīgu hitu “Pusi, Pusi”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dziesmas TV pirmatskaņojums notiks jestrajā Līgo humoršovā, kas TV ekrānos un radio viļņos būs baudāms 23. jūnijā pulksten 21.

Draiskajā saulgriežu ballītē līdzās muzikāliem pārsteigumiem “Los Taburetos” izpildījumā būs arī trāpīgi piparoti Freda, Normunda Jakušonoka un Jutas Jazz joki labākajās latviešu svētku tradīcijās. Īpašo viesu lomā šoreiz Nauris Brikmanis un grupa “Dziļi Violets,” bet uzreiz pēc “Saulgriežņu Ņugas 2020”– īstu Līgo zaļumballi savā "Twitch" kontā un "Radio SWH" viļņos iegriezīs karantīnas disko pionieris DJ Kārlis Ķilkuts.

Humora šova “Saulgriežņu Ņuga 2020” filmēšanas aizkulises

Humora šova “Saulgriežņu Ņuga 2020” filmēšanas aizkulises.

gallery icon
38

Par šī gada Ņugu un tajā paredzēto Andris Freidenfelds izsakās lakoniski: “Izmantojot video un jaunas auditorijas piesaistīšanas iespējas, “Los Taburetos” piedāvās aizvadītos 10 gados iekrāto labāko dziesmu kompilāciju plus dažas agrāk nedzirdētas muļķības. Varētu teikt: "The Pop of the Tops!"”