foto: BACKGRID/ Vida Press
Deividam Bekhemam izbeigušās cepures. Beidzot redzam, kādi viņam mati
Slavenības
2020. gada 19. jūnijs, 15:55

Deividam Bekhemam izbeigušās cepures. Beidzot redzam, kādi viņam mati

Jauns.lv

Bijušais futbolists Deivids Bekhems visbiežāk ikdienā redzēts ar dažādām naģenēm galvā. Nesen viņš savā „Instagram” kontā publiskojis foto, kur redzams pirms saulrieta Anglijas laukos. Šoreiz bez cepures. Viņam esot aptrūcies, ko likt galvā.

Deivids Bekhems un viņa dažādās frizūras un cepures

gallery icon

Aizvadīto gadu desmitu laikā Deivids Bekhems izmēģinājis visdažādākos matu griezumus. Viņam tie bijuši kā gari, tā īsi, kā dabīgi tumši, tā izbalināti blondi. Taču šķiet, ka jaunākā frizūra būs kļuvusi par populārāko no visām. Faniem patīk.

View this post on Instagram

No Hat #runoutofhats 🤔 but sunset 🔥

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

45 gadus vecais sportists saviem sekotājiem atrādījās ar dažu milimetru īsiem matiem vakara pastaigas laikā Anglijas laukos. Viņš bija ģērbies smilšu krāsas biksēs, tumši zilā žaketē un rokās turēja garu koka spieķi.

Lai gan pēdējā laikā Bekhems vienmēr redzēts ar cepuri galvā, šonedēļ viņš nolēmis iztikt bez tās, pasmejoties, ka viņam „aptrūkušās cepures”.

View this post on Instagram

Another day , another walk & another hat 🎩

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Parakstā pie fotogrāfijas Bekhems izteicies īsi – „Bez cepures.” Šos vārdus viņš papildinājis ar mirkļbirku „aptrūkušās cepures” un norādījis, ka esot saulriets.

Bekhema „Instagram” kontam ir 63,1 miljons sekotāju, un daudzi no viņa faniem neskopojas ar komplimentiem par sportista jauno stilīgo koptēlu, īpaši slavējot viņa jauno matu griezumu.

foto: ddp/interTOPICS / Vida Press
Deivids Bekhems 2003. gadā.

„Kam gan vajadzīga cepure, ja ir šāds izskats!” – sajūsmināti izteicies viens no bloga sekotājiem.

„Tu izskaties labi bez cepurēm!” – piebalsojis otrs.

„Tu esi skaistulis arī bez cepures,” neslēpj trešais.

foto: Kristin Callahan/Ace/Shutterstock/ Vida Press
Deivids Bekhems 2016. gadā.

Savulaik kā neveiksmīgāko no savām visdažādākajām frizūrām pats Bekhems min franču bizītes. „Biju brīvdienu noskaņojumā kopā ar draugu – frizieri, kuram tās lieliski padevās. Padomāju – kāpēc gan ne?” – atzinis Deivids „Domāju, ka biju izdzēris vienu, divas glāzes vīna,” viņš pajoko, liekot noprast, ka pašam šī frizūra tomēr beigu beigās nešķita veiksmīga.

foto: Andy Hooper/Daily Mail/Shutterstock/ Vida Press
Franču bizītes Bekhems pieskaita savām neveiksmīgākajām frizūrām.