foto: Publicitātes
Latvijas Nacionālā opera un balets aicina uz brīvdabas koncertiem Mežaparkā
Mūzika
2020. gada 18. jūnijs, 15:20

Latvijas Nacionālā opera un balets aicina uz brīvdabas koncertiem Mežaparkā

Jauns.lv

Latvijas Nacionālā opera un balets aicina skatītājus izbaudīt divus piektdienas vakarus brīvdabas koncertos Mežaparka Zaļajā teātrī – 10. jūlijā notiks koncerts “Tenoru trio. Arrivederci Roma”, bet 17. jūlijā “Cantando y amando”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

10. jūlijā pulksten 20 Mežaparka Zaļajā teātrī uz koncertu “Arrivederci Roma” aicina “Tenoru trio”. Raimonds Bramanis, Mihails Čuļpajevs un Juris Vizbulis – trīs jauni, spilgti, publikas un kritiķu atzinību guvuši Latvijas Nacionālās operas solisti ir apvienojuši savas balsis un harismu muzikālā apvienībā “Tenoru trio”.

Mākslinieku koncertprogrammā “Arrivederci Roma” ietvertas pašu izpildītāju un klausītāju iemīļotas opermūzikas melodijas, ko dažādos mūzikas stilos – no klasikas līdz džezam – aranžējis Andrejs Puškarevs. Līdzās populārām operu ārijām koncertā izskanēs neapoliešu dziesmas, kā arī instrumentāli opermūzikas fragmenti. “Tenoru trio” pavada spilgtu un enerģisku mūziķu apvienība: Ilze Ozoliņa (klavieres), Svetlana Okuņa (vijole), Inga Ozola (čells), Inita Āboliņa (akordeons), Mareks Auziņš (kontrabass) un Ivars Kalniņš (sitaminstrumenti).

17. jūlijā pulkten 20 Mežaparka Zaļajā teātrī notiks koncerts “Cantando y amando”. Mecosoprāns Ilona Bagele ievērību guvusi ne vien kā operas soliste, bet arī kā spilgta džeza un populārās mūzikas interprete. Astora Pjacollas fascinējošā mūzika un Ilonas Bageles balss, pavadošo mūziķu azarts un virtuozitāte uzbur īsto Argentīnas tango, ko nedejo, bet izdzīvo. Koncertā piedalās Ilona Bagele (mecosoprāns), Ilze Ozoliņa (klavieres), Svetlana Okuņa (vijole), Inga Ozola (čells), Ivars Kalniņš (sitamie instrumenti), Inita Āboliņa (akordeons), Oskars Petrauskis (saksofons), Mareks Auziņš (kontrabass).