foto: no "Instagram"
Ksenija Sobčaka pēc pedofilijas joka sanikno soctīklu lietotājus un teju zaudē reklāmas līgumu
Ksenija Sobčaka.
Slavenības
2020. gada 18. jūnijs, 10:35

Ksenija Sobčaka pēc pedofilijas joka sanikno soctīklu lietotājus un teju zaudē reklāmas līgumu

Jauns.lv

Pazīstamā Krievijas žurnāliste un sabiedrības dāma Ksenija Sobčaka teju palikusi bez reklāmas līguma ar populāro kosmētikas zīmolu "Mixit" - pēc sava nesmalkjūtīgā izteikuma par to, kā dziedātāju Stasu Kostjuškinu bērnībā izmantojis pedofils.

Dziedātājs Stass Kostjuškins pirms kāda laika medijiem atklāja savu skarbo bērnības stāstu - kad viņam bijuši astoņi gadi, viņu un vēl četrus vienaudžus kāds vīrietis izvarojis. Nu šo notikumu savā interneta pārraidē pieminējusi Sobčaka. Runājot par konstitucionālajām izmaiņām, Ksenija pikta sacīja: "Un kas būs tālāk? Sāks narkotikas mums mašīnā "piemest"? Pēc tam vispār visus izvaros, kā Stasu Kostjuškinu?"

Soctīklos nekavējoties sākās Sobčakas sacītā apspriešana - izteiktais "joks" tika atzīts par neiejūtīgu un nekorektu, arī kompānija "Mixit" paziņoja, ka brends pārtrauc sadarbību ar populāro žurnālisti. "Zīmola "Mixit" filozofijā ir tikai labas lietas un pozitīvas emocijas, tāpēc mēs neatbalstām Ksenijas Sobčaka pretrunīgi vērtētos izteicienus, un sakarā ar to izbeidzam savu sadarbību ar viņu," bija teikts uzņēmuma preses dienesta paziņojumā. Pēcāk uzņēmuma līdzdibinātājs gan pavēstīja, ka Sobčaka joprojām ir brenda seja, līgums turpinās līdz septembrim, lauzts tas neesot.

Tik dažādā žurnāliste un politiķe Ksenija Sobčaka

Tik dažādā žurnāliste un politiķe Ksenija Sobčaka

gallery icon

Sobčaka ar velosipēdu Jūrmalā

Krievijas augstāko aprindu dāma Ksenija Sobčaka 2015. gada oktobrī ar velosipēdu devās izbraucienā uz Jūrmalu.

gallery icon