foto: Ekrānuzņēmums
Pašmāju influenceris Armands Jaunzems ar neprātīgu video sanikno "Latvijas dzelzceļu"
Armands - laimīgs, ka noķēris vilcienu. Bet jābūt laimīgam, ka tas nebeidzās traģiski.
Trakā pasaule
2020. gada 31. maijs, 11:15

Pašmāju influenceris Armands Jaunzems ar neprātīgu video sanikno "Latvijas dzelzceļu"

Jauns.lv

Nepatikšanās iekūlies influenceris Armands Jaunzems - viņš soctīklos atrādījis, kā pieķeras braucošam vilciena sastāvam, un tagad viņam, ļoti iespējams, draud taisnošanās ar likumsargiem.

Soctīklos bija publiskots video, kurā redzams, kā Armands skrien, noķer vilciena vagonu, pieķeras tam, vairākus metrus nobrauc un nolec. Tas, protams, nepalika nepamanīts, un savu viedokli tviterī paudis arī "Latvijas dzelzceļš".

"Saprotam, ka šobrīd dažiem influenceriem ir grūti laiki, tāpēc visādos veidos ir jāpiesaista uzmanību, bet, ja turpināsi šādas izklaides, tad samaksa par "influencēšanu" (par kuru nesen biji sašutis) vairs nebūs aktuāla, jo sekas šādām izklaidēm var būt nāvējošas!" brīdina uzņēmuma oficiālais konts.

Arī soctīklu lietotāji Jaunzema rīcību neatbalsta:

Armands jau nupat iekļuva arī soctīklu lietotāju uzmanības centrā ar savu paziņojumu, ka viņa "kolēģi" pārdodas par snikeru kasti. Daudzi satura veidotāji par dažādu piedāvājumu reklamēšanu prasot vien 50 eiro, bet viņš, nevēloties savus sekotājus apgrūtinot ar reklāmām, gatavs soctīklos dižoties tikai ar vienu sadarbības piedāvājuma atspoguļojumu nedēļā, toties par to vēloties prasīt krietni lielāku summu. Bet viņam, redz, atsakot, sūrojies Armands, kam "Instagram" ir 20,3 tūkstoši sekotāju.