Ainara Mielava koncerti "Drive in Kino Ķīpsala" 2020. gada maijā

Ainara Mielava koncerti "Drive in Kino Ķīpsala" 2020. gada maijā.

gallery icon
76
Mūzika
2020. gada 29. maijs, 14:19

FOTO: ļaudis no automašīnām lūko Ainara Mielava koncertu Ķīpsalā

Jauns.lv

Ceturtdienas, 28. maija, vakarā "Drive in Kino Ķīpsala" pulcēja teju 200 automašīnu divos Ainara Mielava koncertos.

Autokoncertā ierasto aplausu vietā skanēja auto signāla taures. Ainars Mielavs tam bija labi sagatavojies – līdzpaņemtā taurīte deva māksliniekam iespēju atbildēt, kas izvērtās par savdabīgu sasaukšanos un komunikāciju ar klātesošajiem.

Daļa skatītāju no sirds dziedāja līdzi savām iecienītākajām mākslinieka dziesmām, citi baudīja savu pirmo autokoncerta pieredzi un atmosfēru.

Nākamais koncerts, ko piedāvās "Drive in Kino Ķīpsala", būs ģitāras virtuoza Kaspara Zemīša pirmais autokoncerts “Mēness spulgo Daugavā”, kas notiks 4. jūnijā plkst. 21.30 Ķīpsalas izstāžu zāles stāvlaukumā.

Ģitārista, komponista un pedagoga Kaspara Zemīša autokoncerta sākuma laiks apzināti izvēlēts plkst. 21.30, lai radītu īpaši romantisku atmosfēru. Koncerta programmā iekļauti skaņdarbi no ģitārista jaunākā soloalbuma „Vētra klusumā”: Emīla Dārziņa brīnišķīgais skaņdarbs „Melanholiskais valsis”, latviešu tautas dziesmu apdares, kā arī paša mākslinieka autordarbi. Gaidāmi arī vairāki pirmatskaņojumi dažādu klausītāju iemīļotu dziesmu kaverversijām, kuras Kaspars Zemītis radījis beidzamo mēnešu laikā. Romantisko ceturtdienas vakara muzikālo baudījumu vizuāli un emocionāli papildinās Agra Daņiļeviča deju skolas “Dzirnas” dejotāji, skolotāji un horeogrāfi Līga Kavace un Kārlis Božs.