TV šova "Lauku sēta" sestās sezonas fināls

TV šova "Lauku sēta" sestās sezonas fināls.

gallery icon
59
TV
2020. gada 25. maijs, 19:45

Jau aicina pieteikties dalībniekus "Lauku sētas" nākamajai sezonai

Jauns.lv

Izsludināta pieteikšanās TV3 šova "Lauku sēta" jaunajai sezonai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Lauku sēta” rudenī atgriezīsies pie skatītājiem ar jaunu sezonu, portālu Jauns.lv informēja TV3. Filmēšana norisināsies jau šovasar, tādēļ TV3 aicina līdz pat 7. jūnijam pieteikties dalībai šovā gan saimniecības, gan dalībniekus.

Dalībai šovā aicina pieteikties saimniecības, kas gatavas pie sevis uzņemt papildspēkus, nodrošinot izmitināšanas iespējas, darbu daudzveidību un atpūtas iespējas. Tiek gaidīti pieteikumi no prasīgiem, bet tajā pašā laikā pietiekami nebēdnīgiem un atraktīviem saimniekiem, kas dalībniekus spēj izsviedrēt darbos un izpriecēt pelnītā atpūtā. Tāpat gaida pieteikumus no saimniecībām, kas nodarbojas ar netradicionālo lauksaimniecību, mini Zoo īpašniekus, lielsaimniekus, kuru lauki tiek apstrādāti ar lauku tehniku, izmantojot jaunākās tehnoloģijas, kā arī saimniecības, kas saimnieko jūras krastā, iet zvejā un apstrādā lomu.

Ja saimnieki vēl apdomā pieteikt savu saimniecību vai nē, tad šova sestās sezonas saimniece Anita no Ezeres aicina: “Piesakieties, droši, nenožēlosiet! Nekad iepriekš necerēju, ka ar mani tā varētu notikt, ka tieši manu lauku sētu izvēlēsies. Vēl tagad dzīvoju šova izjūtās – skatoties uz paveikto, jūtos patiesi laimīga!” Saimniecei Anitai ar dalībniekiem vēl joprojām saglabājušās labas un siltas attiecības, viņi satiekas, sarakstās un pat sazvanās. Saimniece uzskata, ka ir jābūt labam saimniekam, jārūpējas par dalībniekiem un jāuzņem kā ģimenes locekļi, cienot viņu veikumu, jo katrs cenšas no visas sirds.

Dalībai šovā aicināti tiek arī puiši un meitenes, kas gatavi mēroties spēkiem izturībā, atjautībā un, protams, vēlas tikt pie galvenās balvas! Kā jau iepriekšējās sezonās redzēts, “Lauku sēta” nav kūrorts, sadzīves apstākļi bieži vien dalībniekiem liek izkāpt no ierastās komforta zonas.

Ieskats TV šova "Lauku sēta" jaunākajā raidījumā

Ieskats TV šova "Lauku sēta" piektās sezonas astotajā raidījumā.

gallery icon
66

“Ierodoties “Lauku sētā”, dalībniekiem jābūt gataviem uz visu - veļu mazgāt ar rokām, traukus mazgāt vašbļodā, dušu konstruēt pašiem un meklēt labākos risinājumus, kā āra dušā dabūt siltu ūdeni. Iespējams, ka nakšņot nāksies pat mežā zaru būdā. “Lauku sētā” jābūt gataviem uz visvisādiem pavērsieniem, pat tādiem, kas ne sapņos nav rādījušies, vārdsakot, gaidām dalībniekus, kas nav ar pliku roku ņemami un pats galvenais - ar uzvaras sparu!” dalībai šovā aicina producente Indra Miziša.

"Uz atlasi gaidām ierodamies spēcīgus, pašpārliecinātus dalībniekus, kuri nebaidās ne darba, ne grūtību, ir emocionāli noturīgi, drosmīgi, prasmīgi, komunikabli, azartiski, kuriem patīk sacensties un pierādīt sevi gan darbos, gan nedarbos. Aicinām dalībniekus būt izdomas bagātiem, lai izceltos starp pārējiem dalībniekiem. Vai atcerieties Daci no "Lauku sētas" iepriekšējās sezonas, kura uz atlasi ieradās jau pilnā ekipējumā - ar spaini un lāpstu? Tāpat arī citās sezonās dalībnieki jau atlasē ir pārsteiguši žūriju ar atraktivitāti un izdomu, ierodoties gan ar kurmju ķeramajiem rīkiem, gan atbraucot uz atlasi ar traktoru, kā arī sagatavojot dažādus priekšnesumus atlasei.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās