foto: no "Facebook"
"Diez vai klātienē būtu tāds atbalsts," - leģendārās grupas "Duets Sandra" virtuālo koncertu baudījuši divi tūkstoši fanu
Andris Roga, Oksana un Andris Brīnumi - divi vīri no grupas "Duets Sandra" un viņu laipnā palīdze.
Mūzika
2020. gada 21. maijs, 06:40

"Diez vai klātienē būtu tāds atbalsts," - leģendārās grupas "Duets Sandra" virtuālo koncertu baudījuši divi tūkstoši fanu

Jauns.lv

Kamēr muzikants Andris Kivičs lepojās, ka uz sava jaunā - visjocīgākā un visaskētiskākā - albuma prezentācijas koncertu sapulcējis 200 virtuālus viesus, bez vērienīgas reklāmas kampaņas un plašas ālēšanās soctīklos desmit reizes vairāk klausītāju baudīja "Dueta Sandra" pirmo tiešraides koncertu.

"Liels paldies "Dueta Sandra" pirmā tiešraides koncerta vērotājiem, bet vēl lielāks paldies ziedotājiem, jo šajā laikā mums tas ir ļoti nepieciešams. Mūsu koncertu noskatījās 2000 cilvēku, diez vai klātienē būtu tāds atbalsts," tā sociālās saziņas tīklā "Facebook" ierakstījis grupas līderis Andris Brīnums. Viņa un grupas biedra Andra Rogas koncertu joprojām var lūkot ŠEIT.

Tikmēr savu jauno albumu "Pašizolācijas laika dziesmas", ierakstītu Milzkalnē, halātā un ar telefonu, feisbukā prezentējis arī muzikants Andris Kivičs. "Pirmais mazalbums, kas ierakstīts viedtelefonā," ar savu veikumu lepojas Kivičs, kas jau itin drīz kļūs par četru bērnu tēvu - gaidībās ir viņa ceturtā sieva Liene.

Kiviča un Skulmes sāga

Interneta joki par Andri un Lieni.

gallery icon