foto: no "Instagram"
Katrīne Sauliete pēc šķiršanās bauda jaunas attiecības
Katrīne un Pēteris - laimīgi iemīlējušies.
Slavenības
2020. gada 20. maijs, 13:40

Katrīne Sauliete pēc šķiršanās bauda jaunas attiecības

Jauns.lv

Sabiedrības dāma, uzņēmēja un "Instagram" zvaigzne Katrīne Sauliete pēc šķiršanās no hokejista Kaspara Saulieša bauda jaunas attiecības.

Sociālās saziņas tīkla "Instagram" īso stāstiņu sadaļā Saulietes profilā redzams, kā viņu mīļi skauj un skūpsta kāds vīrietis.

Kāds vīrietis jau līdz šim arī bija vīdējis Saulietes "Instagram" kontā publiskotajā saturā, taču viņa seju gan līdz šim Katrīne bija veiksmīgi slēpusi. Taču tagad mīlu pāris vairs neslēpj. Acīgākie arī noskaidrojuši, ka Saulietes jaunais izredzētais ir pilots Pēteris Vasiļevskis.

Katrīne un Kaspars par precētu pāri kļuva 2008. gadā, laulībā pasaulē nākušas meitas Kortnija un Kerija. Jau pirms diviem gadiem tika mēļots par krīzi Sauliešu attiecības, tad pāris it kā atkal sagāja kopā, bet pagājušā gada beigās tomēr nolēma iet katrs savu ceļu. Un, iespējams, jaunas attiecības sācis arī Kaspars - viņš vēl nesen pavadīja laiku kopā ar latviešu basketbola zvaigznes Jāņa Timmas šķirto sievu Sanu.

Hokejists Kaspars Saulietis ar ģimeni Turcijas kūrortā

Latvijas izlases hokejists Kaspars Saulietis ar ģimeni – sievu Katrīni un bērniem – 2016. gada vasarā devās uz Turciju, lai ...

gallery icon
11